VAR EDRU: Edwars Schultheiss sverger på at han var både våken og edru da han så det som kunne ha vært et gjenferd. Foto: Seher.no/Per Ervland
VAR EDRU: Edwars Schultheiss sverger på at han var både våken og edru da han så det som kunne ha vært et gjenferd. Foto: Seher.no/Per Ervland Vis mer

Edward så gjenferd to ganger

- Det var en usedvanlig opplevelse, sier Himmelblå-stjernen.

Publisert
SEHER.NO: - Jeg sverger at jeg både var våken og helt edru da en figur sto midt i rommet mitt. Han var gjennomsiktig på en måte. Det så ut som en gutt som kunne være åtte-ti år gammel, sier Edward Schultheiss (32) til Her og Nå.

"Himmelblå"-stjernen forteller til ukebladet hvordan han for ti år siden så noe som kunne minne om et gjenferd to ganger.

Gutten så på Edward og gikk nedover langs senga skuespilleren lå i. Deretter forsvant han i løse lufta. En måneds tid senere skjedde det samme. Denne gangen prøvde Edward å snakke til ham. Gjenferdet snudde seg før det gikk inn i veggen.

- Jeg kan bare fortelle det jeg så. Det var jo en usedvanlig opplevelse. Men selv vet jeg ikke helt hva jeg tenker om det overnaturlige, sier den TV-aktuelle skuespilleren til ukebladet.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:  Ble fridd til av TV-seer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer