Edward Norton fridde til kjæresten i India

- Wow, det er på tide. Han er 41, sier Edward Nortons ekskjæreste.

FRIDDE I INDIA: Hollywood-stjernen Edward Norton og kjæresten Shauna Robertson skal gifte seg.  Foto: All Over Press
FRIDDE I INDIA: Hollywood-stjernen Edward Norton og kjæresten Shauna Robertson skal gifte seg. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Hollywood-stjernen Edward Norton (41) og kjæresten hans gjennom lang tid, produsenten Shauna Robertson (35), har forlovet seg. Det skriver New York Post.

Norton skal ha tatt mot til seg og fridd da paret var i India sammen for tre uker siden. Til avisen forteller Nortons tidligere kjæreste, Courtney Love (46), at hun ikke er spesielt overrasket over at de to nå skal gifte seg.

- Wow, det er på tide. Han er 41, og de har vært sammen i seks år. Han trenger babyer snart. Jeg lurer på hvilken type ring han kjøpte til henne? Til meg kjøpte han en rubin, sier hun.
 
I fjor fortalte Love, som var sammen med Norton på slutten av 1990-tallet, at 41-åringen har hjulpet henne med å kommunisere med datteren Frances Bean, som ifølge Huffington Post har avvist henne fullstendig.

Edward Nortons kommende kone Shauna har gjort stor karriere som produsent, og har jobbet med blant andre Judd Apatow på «Knocked Up», «Superbad» and «Pineapple Express».

Nylig ble det kjent at Norton innehar en av rollene i Wes Andersons neste film, «Moon Rise Kingdom».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gift to ganger på to måneder