<strong>MEST SEXY LATINO:</strong> Spanske People har kåret skuespilleren Eduardo Yanez til årets mest sexy latinamerikaner/spanjol.
MEST SEXY LATINO: Spanske People har kåret skuespilleren Eduardo Yanez til årets mest sexy latinamerikaner/spanjol. Vis mer

Eduardo mest sexy

Mørke og sexy. De mest sexy latino-mennene akkurat nå. Se alle bildene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Høy og mørk, og ikke minst sexy. Den spanske utgaven av kjendismagasinet People har kåret de mest sexy latinamerikanerne og spanjolene akkurat nå.

En del av disse er forholdsvis ukjente for norske tv-seere og musikkinteresserte, men store navn som Antonio Banderas og Ricky Martin er å finne på listen.

Eduardo Yáñez kom på toppen av lista. Han er en 47 år gammel meksikaner som ble bergtatt av skuespilleryrket ved en tilfeldighet. Det var fotballspiller han ville bli.

Med sin robuste fysikk ble han raskt populær ot har spilt i åtte teaterstykker, 13 såpeoperaer og et 30-tall filmer.

Eduardo har bodd både i Mexico, Florida og Los Angeles og han har vært gift og skilt to ganger. Nå har han flyttet hjem til Mexico og har hovedrollen i såpeserien "Fuego en la sangre" som startet i år.

Bli kjent med den spansktalende verdenens mest sexy menn i bildespesialen under:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer