Eddie Van Halen hasteoperert

Måtte avlyse konsertturne. Gitaristen trenger nå et halvt års restituering.

AVLYST FLERE GANGER TIDLIGERE: Van Halen måtte avlyse konserter i 2008 som følge av Eddies innleggelse på rehabil. Foto: All Over Press
AVLYST FLERE GANGER TIDLIGERE: Van Halen måtte avlyse konserter i 2008 som følge av Eddies innleggelse på rehabil. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Eddie Van Halen (57) er kjent som en av verdens beste gitarister. Han spilte blant annet den legendariske gitarsoloen i Michael Jacksons «Beat It», og gjorde stor suksess med sitt eget band, oppkalt etter han selv. Nå avlyser bandet konsertturneen etter at han nylig gjennomgikk en alvorlig operasjon.

- Eddie van Halen gjennomgikk en akutt operasjon for et alvorlig tilfelle av tykktarmbetennelse. Ingen videre inngrep er nødvendig, men han må hvile i fire til seks måneder. Derfor må den planlagte japanske konsertturneen i november utsettes, og nå ser bandet frem til å opptre der i 2013 istedenfor, skriver nettsiden til Van Halen.

«Diverticulitis» er en sykdom som utvikler seg fra tykktarmbetennelse, og som skaper store smerter i magen. Det er ikke første gang Eddies helseproblemer har ført til avlysningen av konserter. I 2008 måtte bandet avlyse gjenforeningen som følge av Eddies alkoholmisbruk.

Van Halen er for tiden aktuelle med sitt nyeste album «A Different Kind of Truth», som ble utgitt i februar. Bandet skulle holde tre konserter i Osaka og Tokyo.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gifter seg med manageren  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer