Eddie Skoller giftet seg for fjerde gang

Den danske artisten har funnet kjærligheten etter skilsmissen fra Sissel Kyrkjebø.

LYKKELIG: - Det er fantastisk å finne min «soulmate» i voksen alder, sier Eddie Skoller om sin kjære Dorrit, til danske Se og Hør.  Foto: Dan Mariegaard/ All Over Press
LYKKELIG: - Det er fantastisk å finne min «soulmate» i voksen alder, sier Eddie Skoller om sin kjære Dorrit, til danske Se og Hør. Foto: Dan Mariegaard/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Det vakte mye oppmerksomhet da den danske artisten Eddie Skoller (72) giftet seg med den norske gullstrupen Sissel Kyrkjebø (47) i 1993.

Hun var den gang bare 23 år gammel, mens han var en godt voksen mann på snart 50.

Skilsmissen i 2004 kom som et sjokk på Eddie. Nå har han åpenbart kommet seg videre i livet.  I august giftet han seg for fjerde gang. Den utkårede heter Dorrit Elmquist (55).

- Fire er mitt lykketall, sa Eddie til den danske utgaven av Se og Hør etter forlovelsen.

Saken fortsetter under bildet.

BLE SKILT: Sissel Kyrkjebø og Eddie Skoller giftet seg i Bergen i 1993. 11 år senere tok ekteskapet slutt. Foto: NTB scanpix
BLE SKILT: Sissel Kyrkjebø og Eddie Skoller giftet seg i Bergen i 1993. 11 år senere tok ekteskapet slutt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hundemøte

Paret møttes første gang for drøyt 10 år siden. Det skjedde da halsbåndet til hunden hans viklet seg inn i halsbåndet til hennes hund. Noen måneder senere var de et par.

For et drøyt år siden gikk Eddie ned på kne og fridde til sin kjære.

- Når man har vært gift tre ganger, kan man ikke påstå at man har den største suksessen med tanke på ekteskapet.

- Så derfor har jeg nok vært litt tilbakeholden. Dorrit og jeg har hatt det bra sammen uten å være gift, og har vært kjærester i ni år, har Eddie sagt til Ekstra Bladet.

I kongens by

Hun driver en kafé i København med rojalt sus. Den heter Herkules Pavillonen og ligger i Kongens Have, sentralt i den danske hovedstaden.

Paret valgte å ikke gifte seg i kaféen, der Eddie og Dorrit sa ja til hverandre.

- Da ville jeg ikke kunnet slappe av, siden jeg da ville følt at jeg var på jobb. Samtidig blir vi nok flere enn 30 gjester, som det er plass til her, sier hun til danske Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

STØDIG PAR: Eddie Skoller og Dorrit Elmquist har vært sammen i ni år. Foto: Scanpix Denmark
STØDIG PAR: Eddie Skoller og Dorrit Elmquist har vært sammen i ni år. Foto: Scanpix Denmark Vis mer

- Vi gifter oss på rådhuset, og så holder vi selskapet hjemme i hagen med langbord og masser av lys og bål, fortsetter Dorrit.

Hun og Eddie Skoller bor sammen i et flott hus i København.

LES OGSÅ: - Kjemien mellom Brad og Marion var elektrisk