Eddie Redmayne synes nakenscenen var pinlig

- Blikkene var overveldende, sier Oscar-vinneren.

FILM OG VIRKELIGHET: På bildet til venstre ser vi Hollywood-stjernen Eddie Redmayne forvandet som Lili Elbe i filmen "The Danish Girl."  Foto: NTB Scanpix
FILM OG VIRKELIGHET: På bildet til venstre ser vi Hollywood-stjernen Eddie Redmayne forvandet som Lili Elbe i filmen "The Danish Girl." Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eddie Redmayne (33) er et av de hotteste navnene i Hollywood for tiden, og fikk med seg både en Oscar, en Golden Globe og en BAFTA-award for sin portrettering av Stephen Hawking i «The Theory of Everything» tidligere i år.

Snart er han aktuell i det biografiske dramaet «The Danish Girl», hvor han har den utfordrende rollen som den transkjønnede kunstneren Lili Elbe, som ble født som Einar Wegener.

Nå innrømmer Redmayne, som giftet seg for ett år siden, at denne rollen er en av de mest krevende han har hatt så langt i karrieren sin. Spesielt synes briten at det var vanskelig å spille inn en nakenscene hvor karakteren prøver å skjule sine edle deler.

- Det er pinlig hver eneste gang man må være naken foran crewet. Det er ikke sånn at det er mer komfortabelt for oss som er skuespillere. Det ville vært akkurat det samme hvis du skulle kledd deg naken foran 30 mennesker, hevder han i Detail magazine, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg frykter spesielt å stille opp på talk shows i forhold til dette. De sier alltid: «Fortell en morsom historie». Men filmen var altfor intens. Vi kommer ikke til å lage en sekvens med «behind the scenes»-flauser, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer