Eddie Murphys kjæreste viste fram sixpacken

Modellen Paige Butcher har ingen grunn til å klage over sommerkroppen 2013. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Eddie Murphy (52) og hans australske modellkjæreste Paige Butcher (33) ferierer i disse dager i Maui på Hawaii, og tilbringer naturlig nok det meste av dagen på stranden.

Komiveteranen kastet lange blikk mot sin smellvakre kjæreste - som i forskjellige bikinier viste fram sin smekre og trente kropp.

Se video av supermodellen som koser seg på stranden øverst i saken!

Med på turen var også Murphys døtre Bria (23) og Shane (18), som så ut til å komme godt overens med farens siste flamme. De så ifølge DailyMail nemlig mer ut som bestevenninner enn «stemor» og barn.

Murphy og Butcher møttes på settet til filmen «Big Momma's House 2», og har vært kjærester siden i fjor høst.

52-åringen har åtte barn med fire ulike kvinner, og i 2007 fikk han en datter med Spice Girls-stjernen Melanie Brown (37). Han var i mange år gift med Nicole Mitchell (46), men de to skilte seg i 2006. Han hadde også en kort romanse med Toni Braxton (45), og gjorde det slutt med TV-profil Rocsi Diaz (29) kort tid før han begynte å date Butcher.

LES OGSÅ: Madde slipper bot for ulovlig bilkjøring
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer