I RETTEN: Eddie Murphy nekter for å være faren til Melanie Browns yngste datter. Nå går Mel B rettens vei. Foto: All Over Press
I RETTEN: Eddie Murphy nekter for å være faren til Melanie Browns yngste datter. Nå går Mel B rettens vei. Foto: All Over PressVis mer

Eddie må avgi DNA-prøve

I dag møter Dreamgirls-stjernen i retten.

SEHER.NO: Tidligere Spice Girl Melanie Brown (32) har hele tiden insistert på at Eddie Murphy (46) er datteren til hennes yngste datter Angel, som kom til verden på Eddies bursdag 3. april.

Men Murphy, som dumpet en gravid Mel B på direktesendt TV, har hele tiden benektet farskapet. Mandag må han møte i retten for å avgi DNA-prøve.

Scary Spice skal etter planen være til stede under høringen, og dersom de begge dukker opp, vil det bli deres første møte siden TV-bruddet.

- Mel vet at babyen er Eddies og kan ikke tro at det har gått så langt at hun må tvinge ham til å innse at det er en mulighet for at han er faren, sier en kilde til The Sun.

- Han gir henne ikke noe valg. Hun vil ikke at Angel skal vokse opp og lure på hvem faren hennes er.

Høringen passer dårlig inn med Eddies timeplan. Skuespilleren skulle nemlig vært i London i dag for å promotere den tredje Shrek-filmen sammen med blant andre Cameron Diaz. Men om han ikke møter opp i retten ligger han tynt an.

- Hvis han prøver å rømme fra DNA-testen vil det bli et helvete, sier kilden.

- Dette er ikke bare nok en kjæreste han behandler dårlig - dette er hans eget kjøtt og blod.