Eddie far til Mels datter

Etter utallige presseoppslag og rettssaker måtte Eddie Murphy avgi DNA test. Nå er resultatet klart.

LYKKELIGERE TIDER: Her er Melanie Brown og Eddie Murphy sammen. Det var før Eddie gjorde det slutt og beskyldte Mel B for utroskap.  Foto: All Over Press
LYKKELIGERE TIDER: Her er Melanie Brown og Eddie Murphy sammen. Det var før Eddie gjorde det slutt og beskyldte Mel B for utroskap. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Ifølge tidligere Spice Girl Melanie Browns (31) talsperson mottok Brown testresultatene på torsdag. Og det er ingen tvil om at Eddie Murphy (46) er faren til den 11 uker gamle babyen Angel Iris.


Mel B har hele tiden vært sikker i sin sak, og har hardnakket nektet for at hun var utro mot Eddie. Da barnet ble født, oppga hun "Beverly Hills purk"-stjernen Murphy som far til den lille pikem.


Murphy, som har fått refs verden over for å ha behandlet Melanie så dårlig, har sett seg nødt til å bygge opp sitt image igjen.


Mange mener det er grunnen til at han den siste tiden har sagt at han skal stå ved Melanies side om barnet viser seg å være hans - noe det nå viser seg å være.


Det var i fjor at Murphy gjorde det slutt med Melanie på hollandsk TV og kom med krasse uttalelser mot Scary Spice:


- Jeg vet ikke hvem det barnet er sitt før det kommer ut og blir testet, så du må ikke trekke feil konklusjon.  


Eks-Spicen ble selvfølgelig veldig sjokkert og såret.


Mel har selv uttalt at det var en forferdelig måte å gjennomgå en graviditet på. Hun hadde barnets far som mente at hun hadde vært utro og at han ikke var faren, og en hel verden som spekulerte og gravde i det hele.


Nå har endelig sannheten kommet for en dag.


Les også: Sender advokat på Eddie


Les også: Jeg er ikke faren


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer