Edderkopp ødela bryllupsreisen

- Katy Perry var så utslitt at hun ikke orket å fullbyrde ekteskapet.

UHELDIG PÅ FERIE: Et kraftig edderkoppbitt skal ha gjort Katy Perry altfor trøtt til å ha sex med sin ferske ektemann Russell Brand under bryllupsreisen til Maldivene. Her er de to under en ferie i Mexcio i mars. Foto: Stella Pictures
UHELDIG PÅ FERIE: Et kraftig edderkoppbitt skal ha gjort Katy Perry altfor trøtt til å ha sex med sin ferske ektemann Russell Brand under bryllupsreisen til Maldivene. Her er de to under en ferie i Mexcio i mars. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Etter at popstjernen Katy Perry (26) nedla et månedslangt sex-forbud før hun giftet seg for ni dager siden, la ikke hennes ferske komiker-ektemann Russell Brand (35) skjul på at han så med glede fram til de første dagene av bryllupsreisen til Maldivene.

Men da kjendisparet ankom den eksotiske øygruppen etter sitt storslagne bryllup i India, gikk Russells planer om «å gå gjennom hele Kama Sutra med Katy» raskt i vasken, ifølge nettsiden Contactmusic.

En lokal edderkopp bet nemlig Katy Perry i leggen, noe som førte til et hissig utslett. Til slutt måtte popstjernen ha medisinsk hjelp for å bli frisk igjen.

Katy og Russell ble imidlertid raskt klar over at medisinene hadde en uønsket bieffekt. Katy ble nemlig altfor trøtt til å oppfylle ektemannens drømmer på bryllupsreisen.

- Hun var så utslitt at hun ikke orket å fullbyrde ekteskapet, skriver nettstedet.

Det er foreløpig ikke kjent hvor lang tid det tok før Katy var i stand til å nyte resten av bryllupsreisen med Russell.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tiger stormet bryllupsfesten