Ed Sheeran:

Ed Sheeran mistet venner da det ble kjent hva han tjener

- Forbes-lista «fucket» det opp.

GA OPP MOBILTELEFONEN: Superstjerna Ed Sheeran forklarer at han helst kommuniserer med folk gjennom e-post, da pågangen av henvendelser økte etter at Forbes kunne melde hva han tjener. Foto: Tord Litleskare / Gonzales Photo / NTB Scanpix
GA OPP MOBILTELEFONEN: Superstjerna Ed Sheeran forklarer at han helst kommuniserer med folk gjennom e-post, da pågangen av henvendelser økte etter at Forbes kunne melde hva han tjener. Foto: Tord Litleskare / Gonzales Photo / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Finansbladet Forbes har i en årrekke kåret verdens rikeste personer, og kunne blant annet melde at artist Ed Sheeran tjente 57 millioner dollar, eller 485 millioner norske kroner, i 2015.

I et større intervju med magasinet Rolling Stone avslører 26-åringen nå at ovennevnte nyhet ødela forholdet til flere av hans nærmeste venner.

- Forbes-lista «fucket» det opp, sier Sheeran, og sikter til at han først da innså hvem som var hans «ekte» venner.

- Jeg fikk tekstmeldinger fra folk som sendte et bilde av en bil og skrev «Jeg vil gjerne ha denne til bursdagen min, takk. Det er bare 0,06 prosent av din årlige inntekt».

LATTERMILDT: Da norgesaktuelle Ed Sheeran gjestet The Graham Norton Show, som vises i Norge på fredag, kunne han ikke gjenkjenne sin gamle bestevenn. Da brøt latterkrampen ut. Video: BBC Vis mer

- 50 meldinger om morgenen

Videre forklarer Sheeran at han endte opp med å kvitte seg med mobiltelefonen grunnet den store pågangen.

I dag bruker han hovedsakelig iPad for å kommunisere med venner og bekjente, mens nærmeste familie kan nå ham på en enkel klapptelefon.

POPULÆR: Ed Sheeran er for tiden en av verdens mestselgende artister. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Ed Sheeran er for tiden en av verdens mestselgende artister. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kjøpte en iPad og kommuniserer hovedsakelig via e-post. Det er mye mindre stress. På den måten trenger jeg ikke å våkne opp til 50 meldinger om morgenen, fra folk som ber om et eller annet, sa han til Ellen DeGeneres, da han gjestet programmet i februar.

Synger om avdød bestemor

Det er ingen tvil om at Sheeran har hatt en kometkarriere siden albumdebuten i 2011.

Han har turnert verden flere ganger, solgt millioner av plater og laget filmmusikk. Stjerna har også besøkt Norge, og har en solid fanbase her hjemme.

I disse dager er han også aktuell med sin rykende ferske plate «Divide». I et intervju med Dagbladet denne uka forklarte Sheeran blant annet at han synger om sin avdøde bestemor, barndommen og om farens råd om å ikke blande inn politikk og religion i musikken.

LES OGSÅ: Drakk seg full og slo Justin Bieber med golfkølle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer