- Ed Sheeran har fått seg kjæreste

Etter et halvt år som singel skal superstjernen Ed Sheeran ha funnet kjærligheten med en gammel klassevenninne.

LYKKELIG: Onsdag sist uke tok Ed Sheeran med seg sin nye flamme Cherry Seaborn på baseball-kamp i Queens i New York. Noen dager tidligere ble duoen sett da de forlot et hotell sammen i storbyen. Foto: Splash News
LYKKELIG: Onsdag sist uke tok Ed Sheeran med seg sin nye flamme Cherry Seaborn på baseball-kamp i Queens i New York. Noen dager tidligere ble duoen sett da de forlot et hotell sammen i storbyen. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: I mars ble den britiske artisten Ed Sheeran (24) singel igjen da at forholdet til kjæresten Athina Andrelos tok slutt etter 14 måneder.

Men nå skal «Thinking Out Loud»-stjernen ha funnet lykken igjen, skriver flere medier.

- Ed og Cherry Seaborn, som han gikk på videregående med, har begynt å date, sier en venn av sangeren til Usweekly.com.

I løpet av de siste ukene har paret blitt observert sammen i New York en rekke ganger, og også E!News melder om den hyggelige nyheten.

- Det er definitivt dama hans, sier en kilde til nettstedet.

Sist helg tilbrakte duoen i Las Vegas, og mandag ble de sett på MGM Grand Hotel & Casino hvor de koste seg sammen med Taylor Swifts kjæreste og Sheerans gode venn, stjerne-DJ'en Cavin Harris (31).

- For en gjeng vi var på Wet Republic i dag, skrev Harris, som spilte på et arrangement på hotellet, under dette bildet med Ed og Cherry til venstre.

What a crew at Wet Republic today

A photo posted by Calvin Harris (@calvinharris) on

 

 

 

Seaborn er også britisk, men bor for tiden i New York City.

Paret ble kjent for flere år siden da de gikk sammen på Thomas Mills High School i Framlingham i Suffolk i England, og nå skal det altså ha oppstått hete følelser mellom dem, ifølge The Mirror.

Ed Sheeran har foreløpig ikke kommentert påstandene.

LES OGSÅ: Ed Sheeran ga fans tidenes overraskelse