Ed Sheeran gav fan tidenes overraskelse

Da stjerneartisten hørte hitlåten sin bli fremført på et kjøpesenter, klarte han ikke å dy seg...

SKØYERAKTIG STJERNE: Ed Sheeran overrasket en fan på et kjøpesenter i Canada nylig, som fikk tidenes opplevelse da han begynte å synge duett med henne. Her er stjernen på scenen under New Orleans Jazz & Heritage Festival i mai. Foto: SipaUSA
SKØYERAKTIG STJERNE: Ed Sheeran overrasket en fan på et kjøpesenter i Canada nylig, som fikk tidenes opplevelse da han begynte å synge duett med henne. Her er stjernen på scenen under New Orleans Jazz & Heritage Festival i mai. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Ed Sheeran (24) er blant Taylor Swifts (25) nærmeste venner, men den prisbelønte musikeren har beina godt plantet på jorda.

Da han besøkte en musikkbutikk på kjøpesenteret West Edmonton Mall i Canada forleden, bestemte han seg for å gi en fan tidenes overraskelse.

Ifølge Huffington Post var Sheeran på kjøpesenteret sammen med fetteren sin, Murray Cummings, da han hørte noen fremføre hitlåten hans «Thinking Out Loud». Sangeren var 13 år gamle Sydney Bourbeau, som sang til inntekt for en lokal dyrevernsorganisasjon (ekstern lenke, journ.anm), like utenfor musikkbutikken Sheeran befant seg i.

Mens fetteren hans filmet, beveget Sheeran seg mot scenen, hoppet opp dit og begynte å synge duett med 13-åringen.

Se video av Ed Sheerans rørende stunt nedenfor!

Sydney så imponerende fattet ut da idolet hennes plutselig dukket opp. Det skyldtes nok at hun først trodde at sangstjernen var en tekniker som skulle hjelpe henne med mikrofonen. Da hun innså hvem hun stod ovenfor, var tenåringsjenta usikker på hva hun skulle gjøre.

- Jeg tenkte: «Skal jeg slutte å synge?». Jeg ville ikke slutte, men jeg ville snakke med ham. Dette er det beste som noensinne har hendt meg, sier Sydney Bourbeau til Edmonton Journal.

Ifølge MTV sang hun og Sheeran ett vers av låta sammen, før de gav hverandre en klem og Sydney fullførte låten - med tidenes bredeste smil om munnen.

Etter fremføringen kontaktet Sheerans manager den sporty jenta og gav henne billetter til en av de kommende konsertene hans, skriver MTV. Ed Sheeran er for tiden på turné i Canada og Nord-Amerika, ifølge hjemmesiden hans.

JORDNÆR: Ed Sheeran har sunget duett med superstjerner som Taylor Swift og Beyonce (t.h), men er likevel ikke for god til å synge sammen med himmelfalne tenåringsjenter! Her på scenen med «Queen Bey» under konserten «Stevie Wonder: Songs In The Key Of Life - An All-Star GRAMMY Salute» i L.A. i februar. Foto: Afp
JORDNÆR: Ed Sheeran har sunget duett med superstjerner som Taylor Swift og Beyonce (t.h), men er likevel ikke for god til å synge sammen med himmelfalne tenåringsjenter! Her på scenen med «Queen Bey» under konserten «Stevie Wonder: Songs In The Key Of Life - An All-Star GRAMMY Salute» i L.A. i februar. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: For en søt 2-åring North West er!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer