Ed Sheeran og Cherry Seaborn:

Ed Sheeran avslører at han er forlovet

- Vi er veldig glade og forelsket.

LYKKELIG: Den britiske superstjernen Ed Sheeran (26) har forlovet seg med kjæresten. Det annonseser artisten selv i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Den britiske superstjernen Ed Sheeran (26) har forlovet seg med kjæresten. Det annonseser artisten selv i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Den britiske superstjernen Ed Sheeran (26) har via sin egen Instagram-konto annonsert at han er forlovet.

«Thinking Out Loud»-stjernen røper at han gikk ned på kne for kjæresten, den britiske hockeyutøveren Cherry Seaborn (25), for noen uker siden og at paret er svært lykkelig.

- Fikk meg en forlovede rett før nyttår. Vi er veldig glade og forelsket, og våre katter er også svært fornøyde, skriver 26-åringen.

Tok en pause

Paret, som møttes på skolen, har kjent hverandre i mange år, men innledet først et romantisk forhold i 2015.

Bare seks måneder i forveien hadde Sheeran brutt med sin daværende kjæreste, Athina Andrelos. De gikk hver til sitt etter 14 måneder.

Ifølge BBC gikk superstjernen i fjor ut og fortalte at han etter mange år med musikken i fokus, endelig kunne fokusere på kjærligheten. Da hadde han som kjent valgt å ta en pause fra rampelyset.

LYKKELIG: I 2015 tok Ed Sheeran med seg Cherry Seaborn på baseball-kamp i Queens i New York. Noen dager tidligere ble duoen sett da de forlot et hotell sammen i storbyen. Foto: Splash News

LYKKELIG: I 2015 tok Ed Sheeran med seg Cherry Seaborn på baseball-kamp i Queens i New York. Noen dager tidligere ble duoen sett da de forlot et hotell sammen i storbyen. Foto: Splash News

Vis mer

- Dette er første gang jeg faktisk føler at jeg har hatt tid til å forelske meg skikkelig.

Sheeran uttalte samtidig at han ser for seg å stifte familie en gang i fremtiden.

- Jeg er klar for å ha små, tjukke babyer som løper rundt meg, sa han.

Sammen i New York

Sheeran og Seaborn holdt i begynnelsen forholdet svært privat, men valgte etter hvert å være mer åpne overfor fans og presse.

I slutten av 2015 ble paret observert sammen i New York en rekke ganger, hvor Seaborn har studert.

I 2016 ble duoen for første gang avbildet mens de kysset. Dette var i forbindelse med en fest som Eds gode artistvenn Taylor Swift hadde arrangert i forbindelse med parets 1-årsjubileum.

Ed Sheeran har hatt en kometkarriere siden albumdebuten i 2011. Har har turnert verden flere ganger, solgt millioner av plater og laget filmmusikk. Stjernen har også besøkt Norge, og har en solid fanbase her hjemme.

LES OGSÅ: Avslørte 60 nye tatoveringer