Oslo 20030828Aschehoug forlags årlige hageselskap i forlagets villa i Drammensveien er ett av årets litterære høydepunkter for norske skribenter, bransjefolk og pressefolk. Artisten Espen Eckbo.Foto: Erlend Aas / SCANPIX Foto: SCANPIX
Oslo 20030828Aschehoug forlags årlige hageselskap i forlagets villa i Drammensveien er ett av årets litterære høydepunkter for norske skribenter, bransjefolk og pressefolk. Artisten Espen Eckbo.Foto: Erlend Aas / SCANPIX Foto: SCANPIXVis mer

Eckbo som sexspaltist

Det er kanskje ikke så mange som har fått med seg at teamsjef Eckbo ga sexråd til ungdommer da han var 23 år?

SEHER.NO: Espen Eckbo (34) er en av de mest kjente komikerne i Norge. Derfor kommer det kanskje ikke på som noe sjokk at sexspalten han skrev som ung var full av humor, og ikke de mest seriøse svarene.


Espen skrev i spalten "Espen og Eivor" i jentebladet Girls. Han var knapt fylt 23 år da jenter sendte inn spørsmål om diverse problemer. Espen var en av to som var satt til å svare på spørsmålene.


- Jeg var jo ikke i stand til å skrive hjelpsomme svar om sex og samliv som 23-åring. Egentlig burde jeg vel ha brukt tida mi på å sende inn spørsmål istedet for å svare på dem, sier komikeren ifølge Se og Hør til Dagbladet Fredag.


LES OGSÅ: Eckbo blir seriøs