FORELSKET: Espen Eckbo ga ga rollen som nett-daten "Tine" i sin serie "Tett på tre" til sin egen samboer Johanne Lund. Foto: TV 2
FORELSKET: Espen Eckbo ga ga rollen som nett-daten "Tine" i sin serie "Tett på tre" til sin egen samboer Johanne Lund. Foto: TV 2Vis mer

Eckbo ga tv-rolle til samboeren

Esben Eckbo og Johanne Lund er kjærester på ordentlig - og på tv...

SEHER.NO: I forrige ukes premiere på humorserien "Tett på tre" spilte Espen Eckbo tre forskjellige ungkarer som alle leter etter kjærligheten.

Men da han skulle finne en kvinne til å spille nettdaten til hans alter ego Steinar, trengte ikke Eckbo lete utenfor sitt eget hjem.

Rollen som "nett-Tine" spilles ifølge Her og Nå nemlig av hans virkelige samboer Johanne Lund (34).

Til daglig bor Eckbo og den tidligere modellen Lund sammen med deres to barn Herman (3) og Jesper (1) på Ullevål Hageby i Oslo.

Og til tross for at han kjenner alle vitsene ut og inn, har han innrømmet at han setter stor pris på å se sine egne serier fra sofakroken.

- Det er vel en stor kjerneverdi i det å se seg selv på tv. Å bli forført av seg selv.

- Alle som driver med dette, er litt selvsentrert. Jeg vil jo si det er en forutsetning. Huff, det er helt fælt, men det å sitte hjemme i stuen og se seg selv på TV, og være engasjert i det jeg ser, det er en god følelse. Jeg vil si jeg er mitt beste publikum, sier han til A-magasinet.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no

LES OGSÅ: Forføres av seg selv