SLUTT: Clint og Diana Eastwood klarte ikke å redde ekteskapet, men har beholdt vennskapet. Foto: Fame Flynet
SLUTT: Clint og Diana Eastwood klarte ikke å redde ekteskapet, men har beholdt vennskapet. Foto: Fame FlynetVis mer

Eastwood har flyttet fra kona

Ekteskapet tok slutt etter 17 år.

SEOGHØR.NO: Det har lenge gått rykter om at det er problemer i ekteskapet mellom Hollywood-stjernen Clint Eastwood (83) og kona Diana (48).

Paret har ikke blitt fotografert sammen siden november 2011, og i april viste den legendariske skuespilleren seg uten giftering.

Torsdag bekreftet Diana selv til Us Weekly at hun og ektemannen har gått fra hverandre.

Den tidligere TV-reporteren fortalte til nettstedet at de allerede har bodd hver for seg en stund, men at de har beholdt vennskapet etter bruddet.
 
- Forelskelsen tok slutt for Clint for lenge siden, sier en venn av paret, og legger til at de allerede flyttet fra hverandre i juni i fjor, skriver nettstedet.

Tanken på en mulig skilsmisse fra Eastwood fikk Dina til å bryte sammen tidligere i år. Hun sjekket derfor inn på rehab for å få behandling for angst og depresjon som følge av ekteskapsproblemene.

Duoen giftet seg i 1996 og har datteren Morgan (16) sammen. «Million Dollar Baby»-stjernen har i tillegg syv andre barn fra et tidligere ekteskap og andre forhold.

Nyheten om bruddet kommer samme uke som Michael Douglas (68) og Catherine Zeta-Jones (43) også bekreftet at de har skilt lag.


 
LES OGSÅ: Monica Bellucci skilles etter 14 år