Eastwood har flyttet fra kona

Ekteskapet tok slutt etter 17 år.

SLUTT: Clint og Diana Eastwood klarte ikke å redde ekteskapet, men har beholdt vennskapet. Foto: Fame Flynet
SLUTT: Clint og Diana Eastwood klarte ikke å redde ekteskapet, men har beholdt vennskapet. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har lenge gått rykter om at det er problemer i ekteskapet mellom Hollywood-stjernen Clint Eastwood (83) og kona Diana (48). Paret har ikke blitt fotografert sammen siden november 2011, og i april viste den legendariske skuespilleren seg uten giftering. Torsdag bekreftet Diana selv til Us Weekly at hun og ektemannen har gått fra hverandre. Den tidligere TV-reporteren fortalte til nettstedet at de allerede har bodd hver for seg en stund, men at de har beholdt vennskapet etter bruddet.   - Forelskelsen tok slutt for Clint for lenge siden, sier en venn av paret, og legger til at de allerede flyttet fra hverandre i juni i fjor, skriver nettstedet. Tanken på en mulig skilsmisse fra Eastwood fikk Dina til å bryte sammen tidligere i år. Hun sjekket derfor inn på rehab for å få behandling for angst og depresjon som følge av ekteskapsproblemene. Duoen giftet seg i 1996 og har datteren Morgan (16) sammen. «Million Dollar Baby»-stjernen har i tillegg syv andre barn fra et tidligere ekteskap og andre forhold. Nyheten om bruddet kommer samme uke som Michael Douglas (68) og Catherine Zeta-Jones (43) også bekreftet at de har skilt lag.   LES OGSÅ: Monica Bellucci skilles etter 14 år

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer