Dyvik Husby: - Jeg kan få knekker som er veldig alvorlige

Hans-Erik Dyvik Husby innrømmer at han kjenner på frykten for tilbakefall..

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den kjente norske artisten Hans-Erik Dyvik Husby (44), også kjent som Hank von Helvete, har aldri lagt skjul på sin fortid med rusproblemer.

I 1993 ble han medlem av rockebandet «Turboneger», og fartet land og strand med dem.

Etterhvert tok rusen overhånd, og fem år senere tok han en overdose heroin og var klinisk død i fire minutter.

Overdosen endret Dysvik Husby syn på livet og han kjempet en lang kamp for å stable seg tilbake på beina igjen.

Sist måned skildret han også  på vurderte å ta sitt eget liv.

«Jeg mistet det. Hele perspektivet. Det bare ble sånn. Lyset gikk av,» delte han blant annet med leserne sine.

- Jeg lyktes jo ikke og jeg er veldig glad for det. Jeg er en fyr som gir gass og krasjer i fjellveggen eller kommer til toppen, forteller han om hendelsen til lørdagens episode av «God Kveld Norge.»

ÅPEN OM FORTIDEN: Hans-Erik Dyvik Husby legger ikke skjul på at han kan kjenne på frykten for tilbakefall. Foto: NTB scanpix
ÅPEN OM FORTIDEN: Hans-Erik Dyvik Husby legger ikke skjul på at han kan kjenne på frykten for tilbakefall. Foto: NTB scanpix Vis mer

I etterkant har han sagt at han har lagt problemene bak seg, men  44-åringen innrømmer  at han kjenner på frykten for en ny mental knekk.

- Jeg må være realistisk å vite at jeg har de utfordringene jeg har. Med det mentale. Jeg kan få knekker som er veldig veldig alvorlige, forteller han åpenhjertig til Dorthe Skappel i «God Kveld Norge.»

- Men akkurat nå tror jeg ikke jeg har tid til det, humrer han.

 

Nominert til «Årets blogger»

Livet til Hans-Erik har i løpet av de siste årene vært fullt av oppturer og nedturer - som blant annet samlivsbrudd fra kona Gro Skaustein (35) og konkurs.

Dysvik Husby har blitt hyllet for sin åpenhet om sine psykiske problemer, og neste måned er han en av de nominerte til «Årets blogger» under Se og Hørs kjendisgalla.

«Han er direkte, ærlig og usensurert, og har truffet en nerve i måten han skriver på,» står det i begrunnelsen til nominasjonen.

«God Kveld Norge» sendes på TV 2 lørdager kl. 21.30.

LES OGSÅ: Sophie Eise har levert en anmeldelse til politiet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer