OPRAH I TRØBBEL: Orit Greenberg hevder at hun ble dyttet ned en trapp under et Oprah-show i desember 2006. Foto: AP/Scanpix
OPRAH I TRØBBEL: Orit Greenberg hevder at hun ble dyttet ned en trapp under et Oprah-show i desember 2006. Foto: AP/ScanpixVis mer

- Dyttet ned trapp hos Oprah

Kvinne krever sekssifret beløp etter et kaospreget Oprah-show.

SEHER.NO: Orit Greenberg har bestemt seg for å saksøke adopsjonsglade Oprah Winfreys tv-studio "Harpo Studios" i Chicago etter at hun ble dyttet ned trappen under et show 5. desember 2006. Kvinnen skal ha blitt skadet da publikummerne nærmest gikk amok i jakten på god utsikt mot scenen, skriver Foxnews.

Ifølge Greenberg skal problemene ha oppstått etter at publikum ble sluppet inn i studioet etter å ha oppholdt seg en stund i ventearealet. Da de fikk beskjed om å "sette seg der de ville", hevder altså Greenberg at hun brutalt ble dytttet ned trappene i kaoset som oppsto.

Resultatet ble "alvorlige og permanente skader", og Greenberg krever derfor i overkant av 260.000 kroner i erstatning for "medisinsk omsorg" og "andre skader".

Tv-studioet, som også står bak Dr. Phil, ønsker overfor AP ikke å kommentere søksmålet. 

Men dette er imidlertid ikke det eneste søksmålet Oprah har å stri med for tiden. Ifølge E! Online mener en firebarnsmor fra Boston at det var hun som hadde ideen til realityshowet "Oprah's Big Give".

LES OGSÅ: Snakk om vann-vittig bikkje!