Dyrket kjærligheten på Hawaii

Se bildene fra den romantiske ferien til artisten LeAnn Rimes og ektemannen Eddie Cibrian!

Publisert
Sist oppdatert
EKS-PAR: Eddie Cibrian forlot kona Brandi Glanville for å bli sammen med LeAnn Rimes. Siden bruddet har Brandi og LeAnn barket sammen i flere offentlige krangler. Foto: All Over Press
EKS-PAR: Eddie Cibrian forlot kona Brandi Glanville for å bli sammen med LeAnn Rimes. Siden bruddet har Brandi og LeAnn barket sammen i flere offentlige krangler. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: «Can't fight the moonlight»-sangerinnen LeAnn Rimes (31) og skuespilleren Eddie Cibrian (40) lagde skandale da de innledet et forhold mens de begge var gift på hver sin kant i 2009.

Siden har paret - som giftet seg med hverandre i 2012 - vært involvert i flere offentlige krangler med Cibrians eks-kone, reality-stjernen Brandi Glanville.På hjemmebane er det imidlertid bare fryd og gammen, noe de to turtelduene viste da de i helgen dro på kjærlighetsferie til Hawaii.LeAnn flørtet med hverandre mens de løp inn og ut av vannet, og så kun ut til å ha øyne for hverandre.

Med på turen var også TV-kameraer, som filmet scener til parets kommende realityserie.

De to vil dermed blant annet ta opp kampen med Brandi Glanvilles serie «The Real Housewives of Beverly Hills».

- Vi så at i flere realityshow så får deltagerne drikke alkohol, slåss og kaste ting rundt. Så vi tenkte: «Hvorfor gjør ikke vi det? La oss gjøre det samme!», sa han i et intervju med talkshow-verten Jimmy Kimmel i november.

Foreløpig er det ikke kjent når den nye TV-serien vil få premiere.

LES OGSÅ: - Jeg tenkte på sex hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer