Dyrisk og røff i «Brain Break»

Seoghør.no kan som første medium vise Anine Stangs nye musikkvideo.

NAGLER: De røffe sidene ved Anina kommer frem i musikkvideoen hennes «Brain Break». Foto: Youtube
NAGLER: De røffe sidene ved Anina kommer frem i musikkvideoen hennes «Brain Break». Foto: Youtube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videoen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Anine Stang er fra Oslo, men bor i Stockholm. Det er også der hun har laget sin nyeste video til sangen «Brain Break».

- Videoen er et portrett av innsiden av hodet mitt når galskapen melder seg. Jeg spiller fire karakterer som representerer forskjellige sider og egenskaper. Jeg har opptil lanseringen latt folk få et innblikk i de forskjellige karakterene på bloggen min.

Anine har også gått tilbake til sitt opprinnelige artistnavn, Anina. Det skjer samtidig som hun skifter musikkstil:

- Jeg har vel gjennomgått en hamskifte siden «Dominoes». Jeg har flyttet til Stockholm, gått tilbake til mitt opprinnelige artistnavn, Anina, som er det jeg alltid har blitt kalt utenfor Norge. Jeg har tilbrakt over et år i studio, og funnet frem til det soundet jeg har ønsket meg siden jeg begynte å skrive musikk som 14-åring. Pop med en røffere edge. Et industrielt rocketouch. Jeg har tatt full kontroll, startet mitt eget plateselskap, og drar kanskje stilmessig ting enda lengre. Jeg er jo ganske teatralsk, og i «Brain Break» videoen holder jeg ingenting tilbake.

Som vanlig er det samboeren, Petter Tangmyr, som har regissert videoen. Vi spurte Anine hvordan det var å ha samboeren som sjef.

- Haha! Han får ikke være helt sjefen. Vi jobber som et team, og utfyller hverandre. Jeg har de rare ideene, og han får gjort dem til virkelighet. Det funker veldig bra!

Du har kalt din nyeste sang for «Brain Break», men hva betyr det?

- «Brain Break» handler om å trenge en pause. Å være overarbeidet. Videoen er et bilde på innsiden av hodet mitt når galskapen melder seg, og jeg trenger sårt en «Brain Break».


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Anine viser undertøy med Lady Gaga

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer