Dyrisk, hot og lårkort!

Her er MTV-festens best og verst kledde. Se stor bildespesial!

KORT: Christina Aguilera, Cameron Diaz og Katy Perry viste frem sine slanke legger under MTV Movie Awards søndag kveld.
KORT: Christina Aguilera, Cameron Diaz og Katy Perry viste frem sine slanke legger under MTV Movie Awards søndag kveld. Vis mer
Se stor bildespesial med alle kjendisantrekkene nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Natt til mandag amerikansk tid gikk MTV Movie Awards av stabelen i Los Angeles. Og i likhet med de tidligere årene, var det også denne gangen høy glam-faktor blant kjendiskvinnene som skred ned den røde løperen. 

Alt fra florlette sommerskjørt, til utfordrende og gjennomsiktige minikjoler var å se, og flere av stjernene hadde tydeligvis latt seg inspirere av sol og varme, og benyttet anledningen til å vise frem sine gyllenbrune bein.

Filmstjernen Cameron Diaz (37) er kjent for sin elsk av korte kjoler, og har definitivt legger og lår som kler å vises frem. Søndag var skuespillerinnen helt klart blant de mest sexy, i en rålekker blomstrete minikjole som fremhevet hennes veldreide figur. Og med skyhøye hæler på føttene virket leggene til 37-åring uendelig lange. 

«The City»-stjernen Whitney Port (24) var også blant kveldens best kledde, i en ultrafeminin bandajse-preget Yigal Azourel mini i sommergult og beige, mens filmskjønnhetene Scarlett Johansson (25) og Eva Mendes (35) tok pusten fra publikummerne i en lekker grønn blomsterkjole fra Dolce & Gabbana og en glitrende blå Stella McCartney kreasjon. 

Stjerneskuddet Anna Kendrick (25) fra «Up In The Air» hadde latt seg inspirere av mønster-trenden som preger motebildet om dagen, og i likhet med Port og Diaz hadde også hun satset på lårkort og hot, noe som kler hennes nette figur. 

Den andre filmen i «Twilight»-serien, «New Moon», stakk lite overraskende av med flest priser under søndagens utdeling, og hovedrolleinnehaver Kristen Stewart (20) vant prisen for beste skuespillerinne. 

20-åringen har blitt superstjerne takket være rollen som Bella Swan i filmene, og det siste året har hun også blitt lagt merke til for sin trendy klesstil, som ofte består av antrekk fra de heteste designerne. 

Søndag ankom hun MTV-festen i en lårkort gull og sølv-farget minikjole signert Dolce & Gabbana, med lekkert oppsatt hår og skyhøye svarte hæler. 

Hotellarving Paris Hilton (29) har lagt om stilen totalt de siste årene, og har steget mange hakk når det gjelder mote og klær. 
 
Istedet for de vulgære, lettkledde kjolene hun pleide å dukke opp i, har partydronningen valgt å satse på mer dekkende og glamorøse plagg, og søndag dukket hun opp i en overraskende tekkelig og pen babyrosa kjole fra Blumarine med fjærpynt og matchende pumps. 

«The Hills»-stjernene Audrina Patridge (24), Stephanie Pratt (24) og Lo Bosworth (23) var også blant dem som vekket oppmerksomhet på den røde løperen. 

Patridge glitret i blitzregnet i en sølvfarget, barrygget kjole med naglebesatte gladiator-hæler, mens Pratt hadde på seg en neonfarget minikjole med bar skulder.

Bosworth var den mest tildekkede av de tre i en florlett oransje sommerkjole fra Diane von Furstenburg, som gikk ned til gulvet. 

Selv om MTV Movie Awards regnes som en av de hippeste og kuleste utdelingene i Hollywood, var ikke alle kjendiskvinnene like heldige med valg av antrekk. 

Popstjernen Katy Perry (25) hadde to klesskift i løpet av kvelden, og selv om begge kjolene var vakre, tok den knallblå parykken all oppmerksomhet, og ikke på en positiv måte. 

Christina Aguliera (29) var heller ikke helt heldig med det hun hadde tatt på seg. Popstjernen hadde satset på en skikkelig dominatrix/påfugl-inspirert kjole fra Versace med kjetting og frynser, og det hele ble rett og slett litt for mye. 

Skandaleskuespillerinne Lindsay Lohans (23) glitrende Pamella Rowland jumpsuit ble også litt i overkant for vår smak. Selv om plagget kunne vært fint, og skjulte fotlenken hun har blitt dømt til å ha på seg, var utringningen altfor dyp, og gjorde helhetsinntrykket mer harry enn elegant. 

Harry er også stickordet for «Jersey Shore»-stjernene Jenni Farley and Nicole Polizzis antrekk. De formfulle realitystjernene hadde tatt på seg litt for tettsittende, og utringede, kjoler, og sminkemengden gjorde ikke helhetsinntrykket bedre. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Klinte til med Scarlett

BEST: Kristen Stewart i en gull og sølvfarget minikjole fra Dolce & Gabbana. Foto: Stella Pictures
BEST: Hotellarving Paris Hilton så veldig tekkelig ut i sin babyrosa kjole fra Blumarine. Foto: Stella Pictures
BEST: Anna Kendrick i en mønstrete minikjole fra Zac Posen. Foto: Stella Pictures
BEST: «Twilight»-stjernen Elizabeth Reaser kom i en sexy barrygget jumpsuit. Foto: Stella Pictures
BEST: Eva Mendes hadde på seg en dyrisk Stella McCartney kreasjon. Foto: Stella Pictures
BEST: Skuespiller Jessica Biel så flott ut i sitt antrekk fra Giambattista Valli. Foto: Stella Pictures
BEST: Scarlett Johansson så flott ut som alltid, i denne grønne blondekjolen fra Dolce & Gabbana. Foto: Stella Pictures
BEST: Vanessa Hudgens i en søt hvit kjole fra Jenny Packham. Foto: Stella Pictures
BEST: Audrina Patridge og Stephanie Pratt i lårkorte, oppsiktsvekkende kjoler. Foto: Stella Pictures
BEST: Lo Bosworth i en lang, oransje sommerkjole fra Diane von Furstenburg. Foto: Stella Pictures
BEST: Cameron Diaz så rålekker ut i denne blomstrete minikjolen. Foto: Stella Pictures
VERST: Jenni Farley and Nicole Polizzi var ikke helt heldige med sine antrekk. Foto: Stella Pictures
VERST: «Twilight»-stjernen Nikki Reeds Miu Miu kjole var kanskje blant kveldens mer kjedelige antrekk. Foto: Stella Pictures
VERST: Katy Perry hadde på seg fine kjoler, men den blå parykken kunne hun spart seg. Foto: Stella Pictures
VERST: Christina Aguilera i en voldsom svart kreasjon fra Versace. Foto: Stella Pictures
VERST: Lindsay Lohans buksedress fra Pamella Rowland hadde altfor dyp utringning. Foto: Stella Pictures