Dyrevernere slakter tvillingene

- Hvis noe lukter som et troll og ser ut som et troll, er det antagelig en «Trollsen-tvilling» eller noen som bruker deres nyeste veske.

STEMPLET SOM TROLL: PETA kaller Mary-Kate og Ashley for «Trollsen»-tvillingene, fordi de syns den nye veska deres er så stygg. Foto: Fame Flynet
STEMPLET SOM TROLL: PETA kaller Mary-Kate og Ashley for «Trollsen»-tvillingene, fordi de syns den nye veska deres er så stygg. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den omstridte dyrevernsorganisasjonen PETA (People for Ethical Treatment of Animals), har langet ut mot kjendistvillingene Mary-Kate (26) og Ashley Olsen (26) for en ny veske de skal ha laget.

PETA - som tidligere har fått kjendiser som Alicia Silverstone, Pamela Anderson og Olivia Munn til å kaste klærne for dyrs rettigheter - hevder tvillingene er «troll» som bruker dyrepels til pynt.

- Det Olsen-tvillingene mangler i kreativitet, prøver de å ta igjen med sjokkverdi. Hvis noe lukter som et troll og ser ut som et troll, er det antagelig en «Trollsen-tvilling» eller noen som bruker deres nyeste veske, som er lagd av pelsen og skinnet til uskyldige dyr, sier organisasjonen i en pressemelding.

Vesken det er snakk om, er en del av høstkolleksjonen til tvillingenes luksusmerke The Row. Den er lappet sammen av pelsbiter i forskjellige farger, og koster over 100 000 norske kroner.

PETA har kritisert kjendistvillingene siden 2006, for deres bruk av skinn og pels i klærne de lager. Mary Kate og Ashley driver klesmerkene «Olsenboye», «The Row», «Elizabeth and James» og «Stylemint».

Men også andre kjendiser har blitt gjenstand for offentlig refs. I juni var det realitystjernen Kim Kardashian (31) som ble kritisert for sin dalmatinerpels.

Foreløpig har ingen av tvillingene svart på kritikken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er ikke far og datter...   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer