Pride:

- Dypt skuffet

Flere kjendiser i strupen på Thon.

RASER: Jan Thomas er blant de som reagerer kraftig mot Thon Hotels etter flaggnekt. Foto: Espen Solli
RASER: Jan Thomas er blant de som reagerer kraftig mot Thon Hotels etter flaggnekt. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SISTE! Onsdag formiddag melder Thon Hotels at de snur, og opphever forbudet mot å heise Pride-flagg. Det viser en intern melding Børsen har fått tilgang til.

Tirsdag omtalte flere norske medier nyheten om at Thon Hotels forbyr heising av Pride-flagg i år.

Ifølge TV 2 har det gått ut en beskjed fra Thon Hotels-ledelsen, hvor de altså forbyr heising av regnbueflagg på hotellene. Thon Hotels het for øvrig Rainbow Hotels frem til 2005.

«Ingen skal diskrimineres, og det å fremme likeverd, like muligheter og rettigheter er temaer konsernet vårt arbeider med systematisk gjennom hele året. Thon Hotels har ikke heist regnbueflagg på flaggstengene våre fordi vi ønsker å være nøytrale, og at inkludering og mangfold skal favne alle», skrev konserndirektør Morthen Thorvaldsen i en e-post til VG.

Dagbladets Børsen forsøkte tirsdag kveld å få en kommentar fra toppledelsen, uten hell. Se og Hør har onsdag gjort ledelsen i Thon kjent med kritikken som fremkommer i denne saken. De har foreløpig ikke besvart vår henvendelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer