Dypt skuffet over Rihanna

Jay-Z er ikke fornøyd med at popstjernen Rihanna omgås sin voldelige eks Chris Brown.

SKUFFET: Jay-Z er svært skuffet over at Rihanna har gjenopptatt kontakten med sin voldelige ekskjæreste. Foto: Stellapictures
SKUFFET: Jay-Z er svært skuffet over at Rihanna har gjenopptatt kontakten med sin voldelige ekskjæreste. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at det turbulente eks-paret Chris Brown og Rihanna har jobbet sammen på duetter og møttes i all hemmelighet, er popprinsessens mentor og gode venn Jay-Z svært opprørt over at hun tilbringer tid med mannen som banket henne opp for tre år siden, skriver RadarOnline.com.

Selv om Chris Brown for tiden dater modellspiren Karruche Tran, har han og Rihanna hatt flere hemmelige møter. Tran skal visstnok vite om kjærestens utroskap, men unnlater å spørre ham ut om dette fordi forholdet da trolig vil ende.

I dagene etter at Rihanna hadde blitt kraftig forslått av Brown, søkte hun tilflukt og råd av sin mangeårige mentor Jay-Z.

- Jay var totalt rystet over hva Chris gjorde mot Rihanna. Jay forstår ikke hvordan en mann noensinne kan slå en kvinne. Det går veldig imot hvem han er og hva han står for. Chris absolutt død for Jay, og han vil aldri ha noe med ham å gjøre, sier en kilde til RadarOnline.com.

Etter å ha sett Rihanna på sitt svakeste som følge av forholdet med Brown, er Jay-Z svært skuffet over at de to nå har gjenopptatt kontakten.

 
- Nå som Rihanna møter Chris og lager låter med ham, er Jay dypt skuffet over hennes handlinger. Han kan ikke fatte hvorfor Rihanna gjør som hun gjør. Han forstår hennes behov for tilgivelse, men han er fast bestemt på at Rihanna ikke bør glemme hva Chris gjorde mot henne. Han lurer på hvilket signal dette sender til hennes unge, kvinnelige fans, sier kilden.

Men til tross for at hip-hop-mogulen advarer henne sterkt mot å omgås sin voldelige ekskjæreste, får han ikke Rihanna til å endre adferd.


- Rihanna vet hva Jay mener om Chris, men hun bryr seg bare ikke og kommer til å gjøre akkurat som hun vil, sier kilden til RadarOnline.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil gjenforenes med sin voldelige far

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer