SMILTE TIL PRESSEN: Rita Ora, Taylor Swift, Britney Spears og Vanessa Hudgens var alle selvskrevne gjester til den gjeve prisutdelingen. Foto: NTB Scanpix
SMILTE TIL PRESSEN: Rita Ora, Taylor Swift, Britney Spears og Vanessa Hudgens var alle selvskrevne gjester til den gjeve prisutdelingen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Dype utringninger, korte kjoler og bare mager

Hollywood-stjernene viste frem sine veldreide kropper under nattens MTV Video Music Awards.

SEOGHØR.NO: Natt til mandag (norsk tid) var verdens største musikkstjerner samlet i Microsoft Theater for å kjempe om de gjeve prisene under MTV Video Music Awards i Downtown LA.

Hvert år er det knyttet stor spenning til hva slags antrekk kjendisene velger å ta på seg denne kvelden, for i motsetning til de strenge retningslinjene stjernene må følge under Grammy-utdelingen i januar, så finnes det ingen regler for hva som er lov her.

Arrangementet er en av årets villeste netter, og selv om mange velger å stille i vakre designerkjoler, så er også skyhøye splitter, dristige utringninger og mye bar hud en gjenganger.

Se video fra MTV VMA-løperen:

Det var kanskje ingen overraskelse at det var MTV VMA-verten Miley Cyrus (22), som hadde valgt kveldens mest vågale antrekk søndag.

22-åringen, som elsker oppmerksomhet og er kjent for å spille sex, dukket nemlig opp halvnaken på sin store kveld som showets programleder.

Modell Chrissy Teigen. Foto: Ap
Artist Nicki Minaj. Foto: NTB Scanpix
Skuespiller Rebel Wilson. Foto: Epa
Artist Amber Rose. Foto: Broadimage
Popstjerne Justin Bieber. Foto: Afp
Ekteparet Kim Kardashian og Kanye West. Foto: Afp
Realitystjerne Kris Jenner. Foto: Afp
Showets programleder Miley Cyrus. Foto: Afp
Skuespiller og sanger Selena Gomez. Foto: Afp
Modell og skuespiller Cara Delevigne. Foto: Reuters
Skuespiller Vanessa Hudgens. Foto: Broadimage
Popstjerne Britney Spears. Foto: Afp
Modell Gigi Hadid. Foto: Afp
Popstjerne Taylor Swift. Foto: Afp
Artist Nick Jonas. Foto: Rex Features
TV-stjerne Kelly Osbourne. Foto: Rex Features
Realitystjerne Kylie Jenner. Foto: Ap
Realitystjerne Kourtney Kardashian. Foto: Ap
Artist og skuespiller Rita Ora. Foto: Epa

Se alle kjolene her:

 

I fjor stilte ettbarnsmoren Amber Rose (31) halvnaken i en svært dristig kreasjon som kun skjulte brystene og rumpen hennes. Under hadde hun kun en bitteliten sølvtruse.

Popstjernen Katy Perry (30) og rapperen Riff Raff (33) overrasket også med sitt klesvalg samme året.

De kom nemlig i matchende demin-antrekk fra topp til tå, og gjorde helt åpenlyst narr av Britney Spears (33) og Justin Timberlake (34)  MTV Video Music Awards-antrekk fra 2001.

Og for fem år siden fikk Lady Gaga (29) PETA og andre dyrevernsorganisasjoner på nakken da hun stilte i sin berømte kjøttkjole.

Saken fortsetter under bildet.

VENNER IGJEN: Tidligere i sommer kranglet artistene Taylor Swift og Nicki Minaj på Twitter. Under nattens prisudeling beviste de at uvennskapet var et tilbakelagt kapittel ved å dukke opp sammen på scenen. Foto: NTB Scanpix
VENNER IGJEN: Tidligere i sommer kranglet artistene Taylor Swift og Nicki Minaj på Twitter. Under nattens prisudeling beviste de at uvennskapet var et tilbakelagt kapittel ved å dukke opp sammen på scenen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rapperen Nicki Minaj (32) åpnet det stjernespekkede showet, og kort tid etter dukket også Taylor Swift (25) opp med henne på scenen.

Sammen fremførte duoen Swifts låt «Bad Blood» for å forsikre alle om at Twitter-krangelen de hadde sist måned var lagt bak dem.

Swift var nominert til hele ti priser søndag kveld, mens kompisen hennes Ed Sheeran kom hakk i hæl med seks.

Justin Bieber (21) ga denne uken ga ut sin nye singel «What do you mean», og fremførte låta første gang live på VMA-scenen - til ellevilll jubel fra publikum.

GA ALT: Justin Bieber var i slaget og fremførte flere sanger til stor glede for gjestene. Foto: Reuters
GA ALT: Justin Bieber var i slaget og fremførte flere sanger til stor glede for gjestene. Foto: Reuters Vis mer

Kanye West blir hedret

Tidligere denne uken ble det kjent at Kanye West (38) vil motta hedersprisen «Michael Jackson Video Vanguard Award».

En pris som som tidligere er vunnet av blant andre Beyoncé og Justin Timberlake.

I 2009 sjokkerte Kanye alle under MTV Video Music Awards.

Midt under takketalen til Taylor Swift, hoppet nemlig rapperen opp på scenen og avbrøt henne ved å si at Beyoncé burde ha vunnet i stedet.

I senere tid beklaget han stuntet.

- Jeg er ikke gal. Jeg er bare ekte. Unnskyld for det. Jeg synes virkelig synd på Taylor og er oppriktig lei meg for det. Masse respekt, skrev West på bloggen sin etter skandalen.

Se vinnere og nominerte her!

LES OGSÅ: Husker du disse MTV Video Music Awards-skandalene?