FANT IKKE VANN: Olivia Wilde påstår at hun ikke fant noe vann, og at hun brukte brystmelk i stedet, da hun tok i Ice Bucket-utfordringen på strak arm. Foto: YouTube
FANT IKKE VANN: Olivia Wilde påstår at hun ikke fant noe vann, og at hun brukte brystmelk i stedet, da hun tok i Ice Bucket-utfordringen på strak arm. Foto: YouTubeVis mer

Dynket seg selv i brystmelk

- Det tok meg hele natta å lage dette, sier Hollywood-stjernen Olivia Wilde om det oppsiktsvekkende stuntet.

SEOGHØR.NO: I april fikk «Tron: Legacy»-skuespilleren Olivia Wilde (30) sitt aller første barn, da hun ble mor til lille Otis.

Derfor var det med en liten tvist at Wilde kastet seg på den populære «Ice Bucket»-utfordringen i helgen, for å øke oppmerksomheten rundt den uhelbredelige sykdommen ALS.

Mens de fleste har kastet en bøtte med isvann over seg, gjorde Wilde det samme med melk.

- Jeg håper det er greit. Jeg klarte ikke å finne noe vann, så jeg kommer til å bruke brystmelk. Det tok meg hele natta å lage dette, sier Wilde i videoen.

Deretter lot hun det stå til, og dynket seg selv.Skuespilleren er ikke den første som velger å sette sitt eget preg på utfordringen. Hayden Panettiere avslørte at hun var gravid i sin egen video.

Også Charlie Sheen spritet opp utfordringen ved å drysse en bøtte full av penger over sitt eget hode.

Wilde, som den siste tiden har kastet seg på ammebilde-trenden, nominerte deretter «Glee»-stjernen Dianna Agron til å utføre det samme stuntet.

Se flere stjerner som dynker seg selv her:

Britney Spears


Cindy Crawford


Benedict Cumberbatch


Victoria Beckham


LES OGSÅ: Her er den nye nett-farsotten blant stjernene