80-TALLS STJERNER: Joan Collins, John Forsythe og Linda Evans ble superstjerner på 80-tallet gjennom TV-serien Dynastiet. Foto: Heritage
80-TALLS STJERNER: Joan Collins, John Forsythe og Linda Evans ble superstjerner på 80-tallet gjennom TV-serien Dynastiet. Foto: HeritageVis mer

«Dynastiet» gjør comeback

27 år etter at den berømte TV-serien ble lagt ned, kan seerne snart få oppleve nye feider mellom familiene Carrington og Colby.

SEOGHØR.NO: TV-serien «Dynastiet» ble en verdens mest sette TV-serier, i løpet av de ni sesongene som ble spilt inn og sendt mellom 1981 og 1989.

Også i Norge ble feidene mellom de to oljefamiliene Carrington og Colby godt mottatt, med Hollywood-stjernene John Forsythe, Linda Evans og Joan Collins i de viktigste rollene.

Nå kan fansen glede seg over at de snart kan få oppleve nye «Dynastiet»-intriger på TV-skjermen.

Ifølge bransjebladet The Hollywood Reporter jobber TV-kanalen CW med manuset til en ny versjon av den berømte serien.

Kilder bladet har snakket med, hevder det er Josh Schwartz og Stephanie Savage som har fått jobben med å gjenopplive den berømte 80-talls serien. De har tidligere jobbet med serien «The O.C.», som var svært populær på starten av 2000-tallet.

Foreløpig er det ikke kjent når den første episoden vil se dagens lys.

MINI-COMEBACK: I 1991 gjorde flere av Dynastiet-stjernene et comebacck i en miniserie: (F.v.) Kathleen Beller, Mawell Caulfield, Joan Collins , Al Corley, Ensemble, Linda Evans, John Forsythe, John James, Heather Locklear og Robin Sachs.  Foto: Zuma Press
MINI-COMEBACK: I 1991 gjorde flere av Dynastiet-stjernene et comebacck i en miniserie: (F.v.) Kathleen Beller, Mawell Caulfield, Joan Collins , Al Corley, Ensemble, Linda Evans, John Forsythe, John James, Heather Locklear og Robin Sachs. Foto: Zuma Press Vis mer

En kilde nær Joan Collins - som spilte Alexis Colby i den opprinnelige serien - sier til Daily Mirror at produsentene gjerne vil ha henne med i det nye prosjektet.

- Produsentene har Joan i tankene, spesielt siden hun ofte har snakket om at hun ønsker en ny versjon av serien.

- Å få med henne på laget ville utvilsomt få mange gamle seere til å følge med, og gi serien god PR.

Ifølge Daily Mirror vil en av de viktigste personene i den nye serien være Fallon Carrington, datteren til Blake, som ble spilt av John Forsythe i originalserien.

Forsythe døde av kreft i 2010.

Hennes rival vil være hennes kommende stemor Cristal, en latinamerikansk kvinne som gifter seg inn i familien.

Ingen av de andre gjenlevende stjernene fra den opprinnelige serien har foreløpig kommentert om de vil være aktuelle for et comeback.

LES OGSÅ: Slik gikk det med stjernene fra Dynastiet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.