ÅPENHJERTIG: Dwayne "The Rock" Johnson åpner seg om årene han slet personlig. Foto: Splash News
ÅPENHJERTIG: Dwayne "The Rock" Johnson åpner seg om årene han slet personlig. Foto: Splash News Vis mer

Dwayne Johnson avslører hemmelig kamp mot depresjon

- Jeg kunne ønske jeg hadde noen som sa til meg «alt kommer til å bli bra», avslører filmstjernen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Action-helten og muskelbunten Dwayne Johnson (43), også kjent som «The Rock», har tjent seg styrtrik som skuespiller i Hollywood.

Han har blant annet spilt sammen med norske Aksel Hennie i filmen «Herkules».

Men selv om det kan se ut som om Hollywood-stjernen, som snart blir pappa igjen, lever det perfekte liv, så har det ikke alltid vært sånn.

Nylig åpnet han seg om sin private kamp mot depresjon for å vise andre som opplever det samme at det er lys i tunnelen.

- Jeg fant ut at en av den viktigste tingen med depresjon er å innse at man ikke er alene. Du er ikke den første som går gjennom det og du er ikke den siste som kommer til å gå gjennom det. Ofte føles det som om man er alene og som om man er i en boble.

- Jeg kunne ønske jeg hadde noen som trakk meg til side den gang og sa «Alt kommer til å bli bra», fortalte han til Oprahs Master Class, ifølge RadarOnline.com.

Saken fortsetter under bildet.

KOLLEGAER: Dwayne Johnson har en rekke filmer på merittlisten sin. Her sammen med Aksel Hennie i "Hercules". Foto: Zuma Press
KOLLEGAER: Dwayne Johnson har en rekke filmer på merittlisten sin. Her sammen med Aksel Hennie i "Hercules". Foto: Zuma Press Vis mer

Ble frarådet å begynne med bryting

Det var da Dwayne ble avvist av NFL og deretter tatt ut av laget på CFL (the Canadian Football Leauge) at han først ble deprimert.

Han var 23 år gammel, bodde hjemme hos foreldrene og var usikker på hva han skulle bruke livet sitt til.

Seks uker senere fikk han en telefon og ble spurt om han ville returnere i amerikansk fotball, men avslo.

I stedet fortalte han faren sin at han ville følge i hans fotspor som profesjonell bryter. Men faren ble ikke imponert.

- Han sa: «Du kaster bort alt. Det er det dummeste valget du noen gang kommer til å ta. Du ødelegger karrieren din». Jeg svarte: «Kanskje jeg ikke blir god, men jeg føler i hjerte mitt at dette er noe jeg vil gjøre», fortalte han, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

MUSKELBUNT: Kallenavnet "The Rock" er langt fra tilfeldig. Foto: Xposure
MUSKELBUNT: Kallenavnet "The Rock" er langt fra tilfeldig. Foto: Xposure Vis mer

Men det var Johnsons far som endte opp med å ta grundig feil.

Sønnen hans ble en av de mest populære bryterne i sin tid, og sikret seg samtidig en lang og lukrativ karriere som skuespiller.

Han blant annet spilt i «The Rundown», «Get Smart», «The Other Guys», «San Andreas», «The Fast and the Furious» og «Hercules». Sistnevnte sammen med Aksel Hennie (40).

- Man må bare huske å ikke miste den grunnleggende troen på seg selv. Ha tro, og så vil du se at noe godt kommer ut av det på den andre siden av all smerten, reflekterte Johnson.

VORDENDE FORELDRE: I åtte år har Dwayne vært sammen med Lauren Hashian. Nå venter de også sitt første barn sammen. Fra før av har skuespilleren en 14 år gammel datter fra sitt første ekteskap.

Featuring: Dwayne Johnson,Lauren Hashian
Where: Los Angeles, CA, United States
When: 28 Mar 2013
Credit: Apega/WENN.com Foto: NTB Scanpix
VORDENDE FORELDRE: I åtte år har Dwayne vært sammen med Lauren Hashian. Nå venter de også sitt første barn sammen. Fra før av har skuespilleren en 14 år gammel datter fra sitt første ekteskap. Featuring: Dwayne Johnson,Lauren Hashian Where: Los Angeles, CA, United States When: 28 Mar 2013 Credit: Apega/WENN.com Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: «The Rock» måtte gå med kjønnshår i ansiktet i «Hercules»

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer