Dusørjegeren i fengsel

TVNorge-stjernen skulle aldri bestemt seg for å "færra tel Mexico"...

INGEN SPEEDY GONZALEZ: Dusørjegeren Duane "Dog" Chapman klarte ikke å løpe fra mexicanske myndigheter (bildet er en montasje).
INGEN SPEEDY GONZALEZ: Dusørjegeren Duane "Dog" Chapman klarte ikke å løpe fra mexicanske myndigheter (bildet er en montasje). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fanget!

Onsdag morgen ble Duane "Dog" Chapman (53)- som er blitt verdenskjendis etter å ha drevet klappjakt på forbrytere i serien "Dog - The Bounty Hunter" - lagt i jern av 12 bevæpnede politimenn på Hawaii, etter press fra meksikanske myndigheter.

Chapman dro nemlig for tre år siden til burritoens hjemland for å hente den voldtektssiktede kosmetikkarvingen Andrew Luster - som nå soner 124 år i fengsel.

Den private arresten fikk det imidlertid til å koke under sombreroen til meksikanske myndigheter, som startet sin egen jakt på Chapman.

Nå risikerer han en påtvungen ferie i meksikansk fengsel, siden dusørjakt er ulovlig på den sørlige siden av grenseelva Rio Grande.

Dogs venner har bedt om hjelp mot det de kaller en rettsskandale.

- Dog er en amerikansk helt. Han fanget denne forferdelige fyren og nå kommer han i trøbbel for det igjen, sier Chapmans sponsor Rick Fass til nettstedet TMZ.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer