Dusørjegeren finner ikke sin egen sønn

TV-stjernen Duane Chapmans førstefødte har forsvunnet uten et spor.

TV-STJERNE: Dusørjegeren Duane «Dog The Bounty Hunter» Chapman bruker nå alle sine krefter på å forsøke å spore opp sin eldste sønn, som er sporløst forsvunnet.  Foto: Black Sheep/ABF
TV-STJERNE: Dusørjegeren Duane «Dog The Bounty Hunter» Chapman bruker nå alle sine krefter på å forsøke å spore opp sin eldste sønn, som er sporløst forsvunnet. Foto: Black Sheep/ABF Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Duane «Dog The Bounty Hunter» Chapman (58) har blitt TV-stjerne ved å spore opp kriminelle for det amerikanske rettsvesenet, med kameraene på slep.

Men nå står 58-åringen for et av sine vanskeligste og mest hjerteskjærende oppdrag på hjemmefronten, etter at hans sønn Christopher (38) har forsvunnet sporløst!

Christopher - som er oppvokst hos en adoptivmor - skal ha blitt borte sammen med sin kjæreste, etter at han nylig tilbragte 90 dager i fengsel på grunn av trafikk-forseelser.

- Alt vi ønsker, er å få vite at han er OK og har det bra. Faren hans er veldig bekymret, fordi Christopher har en uvane med å havne i alvorlig trøbbel.

- Han har hengt sammen med noen tvilsomme mennesker. Gud vet hva som har skjedd med ham, sier adoptivmoren Gloria Hecht til bladet National Enquirer.

Duane fikk Christopher med sin tidligere kjæreste Debbie White, da de to var tenåringer, men fikk ikke vite om sønnen før i 1994.

Christopher, som er den eldste av TV-stjernens totalt 12 barn, forsvarte faren på CNN, da han ble anklaget for å ha blitt filmet mens han kom med rasistiske kommentarer under en telefonsamtale med en annen av sine sønner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Døde fordi brystene var for store

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer