NARKOMAN: Halle Berry spilte narkoman i sin første store rolle i filmen "Jungle Fever" i 1991. Her er hun sammen med Wesley Snipes.  Foto: Bilder fra Jungle fever
NARKOMAN: Halle Berry spilte narkoman i sin første store rolle i filmen "Jungle Fever" i 1991. Her er hun sammen med Wesley Snipes. Foto: Bilder fra Jungle feverVis mer

Dusjet ikke på 30 dager

Superstjernen Helle Berry gikk i en måned uten å vaske seg....

SEHER.NO: Hollywoodskuespillerinnen Halle Berry (41) sverger til såkalt "method acting", og skal ha latt være å vaske seg i en hel måned, da hun skulle spille rollen som narkoman i filmen "Jungle Fever" i 1991, skriver Contactmusic.com.


Filmen var en av Berrys første seriøse roller, og skuespillerinnen, som er kjent fra filmer som "Monsters Ball" og "X-Men", hevder hun ikke visste hva en narkoman virkelig var før filminnspillingen.


For å kunne leve seg ordentlig inn i rollen som narkoman, bestemte derfor Berry seg for å ikke vaske seg på flere uker. I tillegg besøkte hun, i følge med politiet og i kledd skuddsikker vest, et ekte narkoreir.


- Det var min første ordentlige rolle, og den eneste måten jeg visste hvordan jeg kunne gjøre det på var ved å være det. Jeg visste jo virkelig ikke hvordan denne heroin-verdenen egentlig er, så jeg måtte jo bare dra og se det for meg selv. Og ja, jeg badet faktisk ikke på en hel måned, skal superstjernen ha uttalt.


LES OGSÅ: - Mottar rasistiske trussler