Dusjer sjelden og dropper deodorant

Leonardo DiCaprios kjæreste Erin Heatherton er opprørt over hans dårlige hygiene.

DÅRLIG HYGIENE: Leonardo DiCaprio skal være så opptatt av å bevare miljøet at han dropper deodorant og kun dusjer et par ganger i uka. Foto: All Over Press
DÅRLIG HYGIENE: Leonardo DiCaprio skal være så opptatt av å bevare miljøet at han dropper deodorant og kun dusjer et par ganger i uka. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hollywood-kjekkasen Leonardo DiCaprio (37) nekter å bruke deodorant og dusjer sjelden, skriver FemaleFirst.com.

Årsaken skal være filmstjernens brennende miljøengasjement.

37-åringens kjæreste Erin Heatherton skal være opprørt over Leos mangelfulle personlige hygiene.

- Leo har latt hans lidenskap for å ta vare på miljøet, ta over hele hans verden, og det tar knekken på hans kjærlighetsliv. Han dusjer bare et par ganger i uka for å spare vannforbruket og ser på deodorant som noe unaturlig. Erin er veldig glad i ham, men hun begynner å føle at han elsker miljøsaken mer enn henne, sier en kilde til nettstedet.

Leonardo er svært opptatt av å resirkulere, men glemmer ofte å sette frem søppelet til rett tid. Dette fører til et illeluktende kjøkken som følge av søppel og gamle matrester, påstås det i FemaleFirsts artikkel.

- Erin har advart ham om at han må rydde opp og bedre hygienen sin. Hvis ikke kan kan ende med å skremme vekk drømmejenta, sier kilden til nettstedet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Har ikke møtt den store kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer