Dusjer sjelden og dropper deodorant

Leonardo DiCaprios kjæreste Erin Heatherton er opprørt over hans dårlige hygiene.

DÅRLIG HYGIENE: Leonardo DiCaprio skal være så opptatt av å bevare miljøet at han dropper deodorant og kun dusjer et par ganger i uka. Foto: All Over Press
DÅRLIG HYGIENE: Leonardo DiCaprio skal være så opptatt av å bevare miljøet at han dropper deodorant og kun dusjer et par ganger i uka. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hollywood-kjekkasen Leonardo DiCaprio (37) nekter å bruke deodorant og dusjer sjelden, skriver FemaleFirst.com.

Årsaken skal være filmstjernens brennende miljøengasjement.

37-åringens kjæreste Erin Heatherton skal være opprørt over Leos mangelfulle personlige hygiene.

- Leo har latt hans lidenskap for å ta vare på miljøet, ta over hele hans verden, og det tar knekken på hans kjærlighetsliv. Han dusjer bare et par ganger i uka for å spare vannforbruket og ser på deodorant som noe unaturlig. Erin er veldig glad i ham, men hun begynner å føle at han elsker miljøsaken mer enn henne, sier en kilde til nettstedet.

Leonardo er svært opptatt av å resirkulere, men glemmer ofte å sette frem søppelet til rett tid. Dette fører til et illeluktende kjøkken som følge av søppel og gamle matrester, påstås det i FemaleFirsts artikkel.

- Erin har advart ham om at han må rydde opp og bedre hygienen sin. Hvis ikke kan kan ende med å skremme vekk drømmejenta, sier kilden til nettstedet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Har ikke møtt den store kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer