EKSPLOSJON: Cathrine Larsåsen sier til Seoghør.no at hun bråvåknet av at dusjen i hennes hjem eksploderte tirsdag morgen. Foto: Seoghør.no/Privat
EKSPLOSJON: Cathrine Larsåsen sier til Seoghør.no at hun bråvåknet av at dusjen i hennes hjem eksploderte tirsdag morgen. Foto: Seoghør.no/PrivatVis mer

- Dusjen eksploderte i tusen biter

Friidrettsstjernen Cathrine Larsåsen fikk en dramatisk start på dagen.

SEOGHØR.NO: Den norske stavsprangutøveren Cathrine Larsåsen fikk en høydramatisk tirsdag morgen.

26-åringen - som i fjor deltok i TV 2s kjendiskonkurranse «Skal vi danse?» bråvåknet da hun hørte en eksplosjon i huset hun deler med sin kjæreste - den danske sprinteren og lengdehopperen Morten Jensen (30) - i København.

- Vi lå og sov da vi hørte et stort smell. Da vi kom ned så vi at dusjen på badet hadde eksplodert i tusen biter. Det var glass overalt og smellet hadde vært så kraftig at baderomsdøren hadd blåst opp.

- Det er veldig skummelt. Tenk hvis noen hadde stått i dusjen, jeg har selv opplevet hvor vondt det kan være, sier Cathrine til SeogHør.no.

For to år siden opplevde nemlig Cathrine at glasset i den samme dusjen eksploderte da hun skulle vaske seg.

Eksplosjonen førte til at hun måtte sy 15 sting i brystet, albuen og på ryggen, og måtte ta tre ukers pause midt i en viktig treningsperiode.

- Forrige gang det skjedde fikk vi satt opp en ekstra glassvegg, og firmaet som leverte dusjen lovte oss at det aldri kunne skje igjen. Og så skjer dette. Jeg må innrømme at jeg er litt nervøs for tanken på å bruke den igjen, sier Cathrine.

Hun velger imidlertid å se ta episoden med et smil.

- Jeg aner ikke hordan en dusjvegg kan eksplodere når dusjen ikke er i bruk. Men jeg håper nå at uflaksen er brukt opp og at alle gode ting er tre, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Veldig tungt å se mamma så dårlig