Dunster bort i varmen

Kirsten Dunst bruker filmpausen til å få litt farge på kroppen.

SKØYERAKTIG: Kirsten fjaset med fotografene på strandturen sin. Omgitt av gode venner, tilbrakte "Kiki" dagen i sola på Maui. Foto: All Over Press
SKØYERAKTIG: Kirsten fjaset med fotografene på strandturen sin. Omgitt av gode venner, tilbrakte "Kiki" dagen i sola på Maui. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SE BILDENE:  i vår bildespesial!


SEHER.NO: Kanskje var det tips fra filmkollega Kate Hudson, som fikk "Marie Antoinette"-stjernen til å legge turen til Maui?


Forrige gang vi så Kirsten Dunst (24) på stranda, satt hun i mobilen hele tiden. Denne gangen ser hun endelig ut til å ha ferie. Med blide vink til fotografene, pleier hun brunfargen sammen med gode venner på stranda på Hawaii.


Hun har tidligere sagt hun vil hoppe av Hollywood for å studere kunst. Hun trenger en pause fra filmverdenen.


- Det er så mye drama i Los Angeles. Jeg takler det ikke. Jeg føler meg som en gammel frue, har hun fortalt Contactmusic.


Og når Kirsten - som har en svensk mor - tar ferie, liker hun å ha det  svært bedagelig.


KLAR FOR SOLA? Bo billig her!


Kanskje ikke så rart, Dunst har nemlig jobbet foran kamera siden hun var barn. Det store gjennombruddet kom i "Interview with a Vampire" hvor hun spilte Claudia, ei jente som blir vampyr som liten og derfor aldri blir fysisk voksen.


I filmen spilte hun mot store stjerner som Tom Cruise, Brad Pitt, Christian Slater og Antonio Banderas.


Hun ble nominert til Golden Globe for denne filmen i 1995.


Andre kjente filmer hun har spilt i er: Little Woman, Marie Antoinette og Spider-Man 1, 2 og 3.


LES OGSÅ: Kjærligheten blomstrer for Kirsten

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer