Dumpet utro kjæreste

- Hjertet hennes er knust, sier en kilde om Alexandra Burke etter bruddet.

SINGEL: Alexandra Burke dumpet fotballkjæresten da hun fikk vite at han hadde to elskerinner.  Foto: All Over Press
SINGEL: Alexandra Burke dumpet fotballkjæresten da hun fikk vite at han hadde to elskerinner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «X-Factor»-stjernen Alexandra Burke har dumpet fotballstjernen Jermain Defoe etter at hans affærer med flere ulike kvinner ble avslørt.

- Hjertet hennes er knust, men hun har avsluttet forholdet. Det er over, sier en kilde til The Sun.

Alexandra og Jermain ble sammen i slutten av 2011 og sangeren skal ha tatt forholdet svært seriøst og trodde fotballspilleren var drømmemannen. Men i april tok idyllen slutt da det ble kjent at Defoe hadde et romantisk forhold til modellen Laura Brown.

Bruke skal ha tilgitt Defoe, men han skuffet henne igjen da sykepleieren Kirsty Crummery gikk ut i media og beskrev sin lidenskapelige natt med atleten.

- Han inviterte meg til huset sitt nord i London. Etter noen få minutter tok han meg med til gjesterommet. Han var mer komfortabel der fordi det ikke føltes som utroskap. Jeg ville ikke høre snakk om Alexandra og han nevnte henne ikke. Jeg trodde de var sammen, men jeg ville ikke vite det, sier hun til The Sun.


Bruke har ennå ikke bekreftet bruddet, men skriver på Twitter at hun går gjennom en vanskelig periode.

- Jeg elsker fansen min og familien min. Takk for at dere alltid støtter meg og får meg til å smile i de tøffeste stundene mine.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fingeren til fansen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer