BRUDD: Cher er singel igjen etter at hun og Tim Medvetz har gjort det slutt. Her er paret sammen i Malibu i 2009. Foto: All Over
BRUDD: Cher er singel igjen etter at hun og Tim Medvetz har gjort det slutt. Her er paret sammen i Malibu i 2009. Foto: All OverVis mer

Dumpet sin 24 år yngre kjæreste

- Jeg har akkurat gjort det slutt og trenger litt tid for meg selv nå, sier Cher.

SEOGHØR.NO: De siste fem årene har popikonet Cher (67) hatt et av-og-på forhold til det tidligere Hells Angels-medlemmet Tim Medvetz (43).

I fjor sommer gikk det rykter om at paret skulle gifte seg. Nå skal de i stedet ha gått hver til sitt.

- Jeg har akkurat gjort det slutt med noen og trenger litt tid for meg selv nå. Jeg tror ikke at det er lurt å gå rett fra et forhold og inn i et nytt igjen.

- Jeg har venninner som ikke gjør det slutt før de har en annen mann de kan trøste seg med, og det er bare ikke riktig, forteller sangstjernen til magasinet Notebook, ifølge Contactmusic.com.

Cher har tidligere vært gift med avdøde Sonny Bono og musiker Gregg Allman (65). Hun har også datet skuespillerene Warren Beatty (76), Val Kilmer (53) og Tom Cruise (51). Sistnevnte har hun beskrevet som en av sine aller beste elskere.

67-åringen ser ikke bort ifra at hun en gang i fremtiden kommer til å gifte seg igjen, men sier hun foretrekker å være kjæreste fremfor kone.

- Det er ikke noe jeg tenker så mye på, men jeg vil ikke si nei. Likvel kan jeg ikke skjønne hvorfor jeg skulle gjøre det. Da måtte det ha skjedd et eller annet veldig spesielt. Jeg liker å være i forhold og er en veldig god kjæreste, men noen ganger er man sammen med noen og lever to ulike liv. Jeg er ganske realistisk når det kommer til slike ting, forteller hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Slik ble Chers datter mann