KLINTE TIL: I januar i fjor la Marc Anthony ut dette romantiske bildet på sin Facebook-side og avslørte på denne måten romansen til Shannon de Lima. Foto: Privat
KLINTE TIL: I januar i fjor la Marc Anthony ut dette romantiske bildet på sin Facebook-side og avslørte på denne måten romansen til Shannon de Lima. Foto: PrivatVis mer

Dumpet sin 19 år yngre modellkjæreste

Jennifer Lopez eksmann er singel igjen.

SEOGHØR.NO: Det kom en stor overraskelse på de fleste da superparet Jennifer Lopez (43) og ektemannen Marc Anthony (44) avslørte at de skulle skilles i juli 2011.

Men kort tid etter fant de begge lykken på hver sin kant med to mye yngre kjærester. Lopez med danseren Casper Smart (25) og Anthony med modellen Shannon de Lima (25).

Etter ett år som kjærester er smørsangeren nå singel igjen.

- Marc er ikke sammen med modellen Shannon de Lima lenger. Det ble slutt i midten av januar, sier hans talsperson Blanca Lasalle til People.com.

Det skal ikke være noen vonde følelser mellom dem som følge av bruddet.

- De har hatt en fantastisk tid sammen, men det funket rett og slett ikke. Marc har det veldig bra. Noen ganger klaffer det andre ganger ikke, sier en kilde til nettstedet.

Anthony og Lopez var gift i syv år og har tvillingene Emme og Max (4 1/2) sammen. «Jenny From the Block»-stjernen fortalte nylig at hun var totalt knust av kjærlighetssorg etter skilsmissen.



LES OGSÅ: Viste fram sine berømte kurver