SLUTT: Olivier Martinez falt pladask for vakre Rosie Huntington Whiteley etter å ha sett henne på scenen i Victoria's Secrets undertøysshow, men nå har paret gått hver til sitt. Foto: Stella Pictures
SLUTT: Olivier Martinez falt pladask for vakre Rosie Huntington Whiteley etter å ha sett henne på scenen i Victoria's Secrets undertøysshow, men nå har paret gått hver til sitt. Foto: Stella PicturesVis mer

Dumpet modellkjæresten

- Rosie trodde det skulle ordne seg...

SEHER.NO: Lykken har tatt slutt for Olivier Martinez (44) og Rosie Huntington-Whitely (22), skriver Contactmusic.

Den flotte modellen skal ha blitt knust da den franske skuespilleren gjorde det slutt med henne i februar, etter at jobbene deres skal ha kommet i veien for kjærligheten. 

- Rosie trodde det skulle ordne seg, men å bo så langt fra hverandre ble en for stor hindring for dem, sier en kilde til nettstedet.

Rosie skal ha dratt til ferieparadiset Goa i India etter bruddet for å slappe av og tilbringe Valentine's Day der alene.

Venner av modellen tror imidlertid ikke at hun kommer til å være singel særlig lenge.

- Rose prøver å ta på seg en tøff maske. Hun har for vane å gå fort fra et forhold til et annet, og jeg tror ikke hun kommer til å være singel særlig lenge, sier en kilde til Contactmusic.

22-åringen møtte Martinez under en "Victoria's secret"-visning i november, og paret tilbragte nyttårsaften sammen i Paris.

Rosie har tidligere vært sammen med Tyrone Wood, sønnen til "Rolling Stones"-gitaristen Ronnie Wood, mens Olivier Martinez er mest kjent for sitt fire år lange forhold med artisten Kylie Minogue.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Mary-Kate er singel igjen