Dumpet modellkjæresten

Gullgutten Michael Phelps skal ha bestemt seg for å prøve lykken annetsteds.

FORHOLDET OVER: OL-stjernen Michael Phelps datet modellen Megan Rossee i et knapt år. Før nyttårsfeiringen skal han ha avsluttet forholdet, melder TMZ. Foto: All Over Press
FORHOLDET OVER: OL-stjernen Michael Phelps datet modellen Megan Rossee i et knapt år. Før nyttårsfeiringen skal han ha avsluttet forholdet, melder TMZ. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den nå pensjonerte svømmestjernen Michael Phelps (27) er den mestvinnende OL-deltakeren gjennom tidene, men det kan virke som at gullsuksessen har gått ham til hodet.

Ifølge TMZ har han nemlig dumpet modellkjæresten Megan Rossee (25), som han har datet i underkant av ett år. Phelps mente at forholdet ikke hadde noen fremtid, og bestemte seg derfor for  å avslutte det - og forfølge andre muligheter, hevder TMZs kilder.

Og smellvakre Rossee er tydeligvis ikke fornøyd med OL-heltens avgjørelse. På nyttårsaften postet hun nemlig et bilde av følgende ordtak på Twitter:

«En kvinnes lojalitet settes på prøve når mannen hennes har ingenting. En manns lojalitet settes på prøve når han har alt».

Ordspråket, som formodentlig er myntet på Phelps, ble etterfulgt av et bekreftende «jepp» i bildeteksten.

Modellens Twitter-utspill kom kort tid etter dameglade Phelps' egen kryptiske Twitter-melding:

«Ting skjer av en grunn... #ikkemeg».

Ifølge People har ikke paret bekreftet bruddet ennå, men de ferske Twitter-innleggene taler nok for seg selv.

Også rundt nyttårstider i fjor dumpet Michael Phelps sin forrige kjæreste, Nicole Johnson. De var et par i tre år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer