TAKKET NEI: Deborah-Lee Furness takket nei til selveste Mick Jagger fordi hun var betatt av nåværende ektemann Hugh Jackman.  Foto: All Over Press
TAKKET NEI: Deborah-Lee Furness takket nei til selveste Mick Jagger fordi hun var betatt av nåværende ektemann Hugh Jackman. Foto: All Over PressVis mer

Dumpet Mick Jagger for Hugh Jackman

- Det var ganske kult...

SEHER.NO: Verdens mest sexy mann - Hugh Jackman (40) traff sin kone Deborah-Lee Furness (53) under innspillingen av den australske kriminalserien "Correlli" i 1995.

Tross aldersforskjellen innledet paret en heftig romanse og giftet seg et år etter.

Men det er slettes ikke sikkert ting hadde endt like bra som det gjorde.

Furness fikk nemlig tilbud om date med selveste kongen av rock - Mick Jagger (65) på den tiden hun traff Jackman, skriver Contact Music.

Skuespilleren, som innrømmer at han ble betatt av Furness svært tidlig, hadde invitert en gjeng venner og kolleger i et middagsselskap hjemme hos seg, og Furness var da invitert.

Men før foretten ble servert skal skuespillerinnen ha fått en telefon fra en venn som satt i en limousin utenfor huset. Og med i bilen satt da Rolling Stones-stjerne Mick Jagger.

- Jeg prøvde å holde et middagsselskap, og hadde invitert henne sammen med rundt ti andre mennesker. Men før forreten ble servert ringer mobilen hennes. Da var det en veldig kjent venn av henne som ringte og sa "Deb, jeg er utenfor Hughs hus i en limmo med Mick Jagger, og han sier at han vil du skal komme ned og feste", forteller Jackman.

Heldigvis for "Australia"-stjernen hadde blondinen allerede falt for en annen...

- Jeg sa til henne at hun burde gå med Mick, men så sa hun til de i telefonen "fortell Mick at jeg spiser middag med Hugh Jackman", og så la hun på. Det var ganske kult, så jeg måtte jo fortelle at jeg var betatt, og da sa hun at hun var betatt av meg også! sier Jackman.

Paret giftet seg året etter.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Tilslutt fikk min kone nok