JA TIL JENTER: Østvik auksjonerte bort en middag med seg selv, men middagsdaten har fremdeles ikke blitt gjennomført. Foto: Anders Myhren/Seher.no
JA TIL JENTER: Østvik auksjonerte bort en middag med seg selv, men middagsdaten har fremdeles ikke blitt gjennomført. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Dumpet mannlig fan

Svein Østvik auksjonerte bort middag med seg selv, men nektet å spise med en mann.

SEHER.NO: I anledning TV-aksjonen på NRK tidligere i høst, auksjonerte Svein Østvik (48) bort en middag med seg selv til inntekt for CARE.

Men da middagspartneren viste seg å være en mann, skal den tidligere "Skal vi danse"-stjernen ha trekt seg, skriver VG.

I slutten av oktober vant Ann Leni Haugstand (24) budrunden med en pris på 1700 kroner. Planen var at 24-åringen skulle gi bort middagen i bursdagsgave til kjæresten, Geir Ingar Solberg (32).

Kort tid etter kom Østviks representant Mona Løberg med en skuffende beskjed.

- Hun fortalte at Svein helst ville spise middag med en jente, og spurte om jeg ikke hadde en venninne i Oslo som kunne vært interessert i å møte han. Jeg svarte nei, det tror jeg ikke, forklarer Haugstad til VG.

Østviks manager avviser til VG at problemet ligger hos TV-kjendisen, og lover nå at det vil bli noe av middagen.

Selv beklager Østvik til avisen at han ikke nå får gjort så mye med situasjonen, ettersom han er sykmeldt med en sterkt brannskadet hånd og prolaps.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mmsmedkodeord SEHERTIPStil 1901!

LES OGSÅ: Ville ikke ha Svein som dansepartner