KJEDET SEG: Stones-gitarist Ronnie Wood hevder at han skilte seg fra eks-kona Jo Wood (bildet) fordi han kjedet seg, og at hans 20 år gamle elskerinne ikke hadde noe med saken å gjøre. Foto: All Over Press
KJEDET SEG: Stones-gitarist Ronnie Wood hevder at han skilte seg fra eks-kona Jo Wood (bildet) fordi han kjedet seg, og at hans 20 år gamle elskerinne ikke hadde noe med saken å gjøre. Foto: All Over PressVis mer

Dumpet kona fordi han kjedet seg

- Jeg bestemte ikke over mitt eget liv.

SEHER.NO: Rolling Stones-gitaristen Ronnie Wood (63) lagde skandale da han i 2009 skilte seg fra sin kone gjennom 24 år, Jo Wood (55), og kort etter startet et forhold til den da 20 år gamle russiske skjønnheten Ekaterina Ivanova.

Siden har Wood blitt sett med flere forskjellige unge kvinner, og for tiden er han sammen med brasilianske Ana Arujo (30).

Men nå hevder Wood at det ikke var jakten på yngre kvinner som førte til at ekteskapet gikk i oppløsning: Han kjedet seg rett og slett for mye!

- Jeg kjedet meg fordi jeg ikke fikk gjøre mine egne valg. Andre mennesker bestemte over meg - til og med mine barn! Jeg tenkte at jeg selv burde kontrollere mitt eget liv, sier han ifølge Daily Mail.

Wood har i mange år slitt med stort inntak av alkohol, og på hver Stones-turnè fulgte kona med for å holde ham på den smale sti.

Ronnie mener imidlertid at dette var med på å kvele ekteskapet.

- Jeg er en energisk person og har fortsatt mye å si, sier han til Daily Mail.

Wood hevder han har holdt seg unna alkohol i flere måneder takket være sin nye kjæreste.

Det spørs likevel om eks-kona Jo - som har lagt ut to av parets hjem til salgs - har noe pent å si om eks-mannens nye liv.

- Jo har vært gjennom et helvete. Hun trodde han bare drakk med jenta, og at hun hang rundt han for å få gratis drinker. Nå som sannheten har kommet frem har det knekt Jo, sa en venn av Ronnies eks-kone til The Sun etter bruddet i 2008.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke se ham mer