Dumpet kona - forlovet i full fart

Matti Nykänenen hoppet rett inn i et nytt forhold...

NYFORLOVET: Under ett år etter at han skilte seg, er Matti Nykänen igjen forlovet. Foto: Stella Pictures
NYFORLOVET: Under ett år etter at han skilte seg, er Matti Nykänen igjen forlovet. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Matti Nykänen (47) er den mestvinnende skihopperen gjennom tidene, og nå beviser den skandaleomsuste finnen at han hopper like uredd inn i kjærligheten.

47-åringen, som har slitt med alkoholproblemer og fengselsopphold etter hoppkarrieren, avslører nemlig at han nå er forlovet! Nykänen og ekskona Mervi Tapola (53) skilte seg så sent som i fjor, men hopplegenden var ikke treg med å forplikte seg på nytt.

Nå har han nemlig falt for den blonde skjønnheten Susanna Ruotsalainen (37):

- Det var kjærlighet ved første blikk. Nå er jeg lykkeligere enn noensinne, forteller han til det finske ukebladet 7 Päivää, ifølge Se og Hør.

Det nyforelskede paret har bare vært sammen i omtrent seks måneder, men de to er altså allerede forlovet. Likevel skal de ikke ha noen umiddelbare planer om giftemål.

Nykänens nye kjæreste avslører også at den pensjonerte skihopperen er ganske annerledes privat enn det skandaleoverskriftene skulle tilsi:
 
- På innsiden er han en myk, rolig og romantisk mann, skryter hun ifølge Se og Hør.

Nykänen har allerede vært gift fem ganger, med fire forskjellige kvinner. Han var gift med ekskona Tapola fra 2001 til 2003, og fra 2004 til 2010. I 2005 havnet han i fengsel for å ha slått og mishandlet sin daværende kone. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Avslørte forloverne på Twitter