Dumpet kokain-kjæreste

Peter Crouch har fått nok av sin kokain-kjæreste. Nå er det slutt.

BITTER: Peter Crouch er i følge venner skuffet og bitter. Foto: All Over Press/Getty
BITTER: Peter Crouch er i følge venner skuffet og bitter. Foto: All Over Press/Getty Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den engelske fotballgiganten Peter Crouch (25) har dumpet sin kokain-sniffende kjæreste Abi Clancy (20).

Liverpool-stjernen Crouch sente den blonde modellen Abi hjem fra VM i Tyskland da hennes narko-problemer for første gang ble kjent i media.

Nå er det dukket opp flere, sjokkerende bilder av Abi som sniffer kokain og viser fram brystene. Storavisen News of The World skriver også at hun var utro mot Crouch under fotball-VM.

201-lange Crouch er sjokkert over de mange avsløringen, og skal nå i følge avisen ha dumpet henne, selv om Abi tryglet om en ny sjanse...

- Han har fått nok, han er rasende og bitter, sier en venn av Liverpool-spilleren.

- Familien og venner har lenge fortalt ham at Agi ikke er noe å satse på, og da han så de første avisoppslagene skjønte han at de hadde rett.

Abi skal på sin side være helt knust over å bli hengt ut som en narkoman. En tidligere kjæreste skal ha solgt historiene om hennes kokain-avhengighet og sex-lek bak ryggen til henne og Crouch.

- Hun var henrykt over å ha en fotballstjerne som kjæreste, men vet innerst inne at det er hun som har ødelagt forholdet, sier en venninne.

- Nå ligger hun lavt, og prøver å komme seg på rett kjøl igjen i et forsøk på å redde modellkarrieren.

SVENSK FOTBALLSTJERNE TERRORISERTE NABOENE !

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer