DELTE SENG: Den svenske artisten Jonas "Basshunter" Altberg og Ekaterina Ivanova har funnet tonen i det britiske "Big Brother"-huset. Foto: Stella Pictures
DELTE SENG: Den svenske artisten Jonas "Basshunter" Altberg og Ekaterina Ivanova har funnet tonen i det britiske "Big Brother"-huset. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dumpet kjæresten på TV

- Det kjennes ut som om noen har hugget i hjertet mitt 50 ganger...

Publisert
SEHER.NO: Den svenske popartisten Jonas "Basshunter" Altberg entret nylig "Big Brother"-huset i England, og det tok ikke lang tid før han fant tonen med "Rolling Stones"-gitarist Ronnie Woods' ekskjæreste, Ekaterina Ivanova (21).

I gårsdagens program la de to seg sammen i sengen og kysset, noe "Boten Anna"-artistens kjæreste hjemme i Sverige, Olivia Maria, ble vitne til. Ifølge Aftonbladet toppet det seg for Olivia Maria da kjæresten dumpet henne gjennom TV-skjermen.


- Jeg er singel, konstaterte Basshunter foran TV-kameraene i Big Brother-huset.

Til den britiske tabloidavisen The Sun sier Olivia Maria at hun er sjokkert over kjærestens oppførsel, og at alt var bra mellom de to før han entret "Big Brother"-huset.


- Det kjennes ut som om noen har hugget i hjertet mitt 50 ganger. For to uker siden byttet vi julegaver og alt var bra, det kunne til og med ikke blitt bedre, sier hun til The Sun, ifølge Aftonbladet.

21 år gamle Ekaterina Ivanova brøt nylig forholdet med Ronnie Wood, etter en rekke voldsomme krangler. Hun fortalte i ettertid at hun synes forholdet var så destruktivt at hun ønsket å drepe seg selv.

- Da jeg var lengst nede ønsket jeg å dø, men ingen av forsøkene mine var så seriøse, sa hun.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg trodde han skulle drepe meg


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer