- VI ER IKKE LENGER ET PAR: Katie Price holdt sitt ord overfor kjæresten, og dumpet ham etter at han snakket om henne i mediene mens hun var bortreist.
- VI ER IKKE LENGER ET PAR: Katie Price holdt sitt ord overfor kjæresten, og dumpet ham etter at han snakket om henne i mediene mens hun var bortreist.Vis mer

Dumpet kjæresten på direkten

Programlederne trodde knapt det de hørte.

SEHER.NO: Den skandaleombruste glamourmodellen Katie Price (31) - også kjent som Jordan - har vært sammen med kampsportutøveren Alex Reid siden hun separerte seg fra popektemannen Peter André tidligere i år.

Men nå ser det ut til at også den transvestitten har blitt dumpet av Katie, etter et overraskende intervju på britisk TV mandag.

Etter at Jordan valgte å forlate reality-showet "I Am A Celebrity, Get Me Out Of Here" - hvor kjendiser kjemper mot hverandre i en tøff jungel-leir - avslørte hun på direkten at hun har fått nok av kjæresten.

- Jeg vil være for meg selv, jeg har innsett at jeg ikke vil være i et forhold, sa hun til de overraskete programlederne.

Se Katie vrake kjæresten her! (ca seks minutter inn i intervjuet) (ekstern lenke).

Den avgjørende dråpen, skal ha vært Alex' frieri til Katie via en forside i den engelske avisen News of The World. Jordan skal ha advart kjæresten om at hun ville vrake ham, hvis han kom med noen utspill i mediene, mens hun var borte.

- Jeg vet at folk synes jeg er slem, men jeg må tenke på meg selv og barna mine, sa Jordan.

I tillegg til sønnen Junior (4) og datteren Princess Tiaami med eks-mannen Peter André, har Jordan sønnen Harvey med den tidligere fotballstjernen Dwight Yorke.

I 2004 møtte Jordan sin kommende ektemann Peter André da hun deltok i "I Am A Celebrity..." for første gang.

Denne gangen sitter hun ikke igjen med like lykkelige minner...

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: Ville du datet denne fyren?