SLITSOMT: - Jeg har faktisk vært sammen med en gutt som var oppvokst med - og hadde - veldig mye penger, og det var en negativ ting, sier Antoinette Kristensen til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SLITSOMT: - Jeg har faktisk vært sammen med en gutt som var oppvokst med - og hadde - veldig mye penger, og det var en negativ ting, sier Antoinette Kristensen til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Dumpet kjæresten fordi han var rik!

- Han var noe helt annet enn hva jeg ønsker å ha rundt meg, avslører Hollywoodfruen... Se video!

Se videointervjuet med den norske Hollywoodfruen Antoinette Kristensen nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO): Antoinette Kristensen (30) flyttet til Los Angeles for å satse på en modellkarriere som 23-åring. Deretter var det musikk som tok opp en større og større del av livet hennes. Denne våren er den blide romsdølingen, som opprinnelig heter Anette Haukaas, å se i TV3-programmet «Norske Hollywoodfruer».

Den vakre 30-åringen er for tiden singel. Til Seher.no innrømmer hun derimot at hun gjerne finner seg en mann. Men ikke helt ennå...

- Jeg savner kjæreste, men akkurat nå er jeg bare veldig fokusert. For meg er det sånn at jeg må være "happy" med meg selv før jeg kan være «happy» med andre. Jeg orker ikke bry meg før det dukker opp noen som er kul, sier den norske Hollywoodfruen, som med det ikke stresser med å finne seg en ny flamme.

- Et forhold tar veldig mye, og jeg er en person som gir veldig mye i alle slags forhold - også med familie og venner, forteller hun.

Antoinette lever altså det glade liv i Los Angeles. Men ifølge henne selv, betyr det lite om den fremtidige kjæresten har mye penger eller ikke.

- Nei, han må absolutt ikke være rik. Jeg har faktisk vært sammen med en gutt som var oppvokst med - og hadde - veldig mye penger, og det var en negativ ting. Når man da kommer fra et hjem der man jobber hardt for det man tjener, blir forskjellen så stor, sier 30-åringen, som utdyper:

- Jeg sliter kanskje med store ting, mens han heller bekymrer seg for hvilken restaurant vi skal besøke i Aspen... Jeg er norsk, og har beina godt plantet på jorda. Verdiene er bare litt sprikende.

- Var det dette som ødela forholdet, Antoinette?

- Ja, det var faktisk det. Men det betyr jo ikke at det må være sånn en annen gang også, det finnes mange som har penger - men som likevel har blitt oppdratt til å jobbe hardt for dem.

En gang var Kristensen og kjæresten i Italia, der familien hans hadde leid en yacht for cirka en uke. Det oppholdet sitter i minnet hennes den dag i dag.

- Jeg husker at jeg satt nede på det store rommet mitt i båten, der satt jeg for meg selv og skrev sanger. Da begynte jeg å tenke på hvor artig det ville vært hvis familien min hadde vært der. For vi kan ha det gøy sammen. Det de snakket om var derimot noe helt annet enn hva jeg ønsker å ha rundt meg, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Norske Hollywoodfruer» ser du på TV3 mandager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er det dyreste hun eier
 
Se videointervjuet med Antoinette Kristensen her:[obj:media:8535]