Dumpet kjæresten før jul

Ellie Goulding og Greg James slo opp etter 18 måneder.

BRUDD: Popstjernen Ellie Goulding og DJ-kjæresten Greg James hadde aldri tid til å se hverandre og gjorde det slutt før jul. Foto: All Over Press
BRUDD: Popstjernen Ellie Goulding og DJ-kjæresten Greg James hadde aldri tid til å se hverandre og gjorde det slutt før jul. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popsangeren Ellie Goulding (25) gjorde det nylig slutt med DJ-kjæresten Greg James, ifølge den britiske avisen The Sun.

Paret hadde vært sammen i 18 måneder, men tilbrakte mye tid fra hverandre på grunn av sine travle karrierer.

- Det var vanskelig for dem å være på samme sted til samme tid, og forholdet har gått dårlig den siste tiden, sier en kilde nær paret til The Sun.

Problemene skal ha startet for noen måneder siden, og Goulding skal ha flyttet tingene sine ut fra leiligheten hun delte med James.

Etter bruddet reiste Ellie på ferie til Thailand sammen med stjernevenninnen Jessie J.

- Neste år handler om min nye plate, jeg skal være et godt menneske og løpe mitt første maraton. Jeg er virkelig takknemlig for livet mitt, skrev hun på Twitter.


Goulding har gjort seg populær i Norge med sangene «Starry Eyed» og «Under The Sheets», og opptrådte blant annet på Hovefestivalen i 2010.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ser du hvem dette er?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer