<strong>DUMPET KJÆRESTEN:</strong> Mangelen på interesse for å bli med på henne til køys, skal ha fått Katie Price til å dumpe kjæresten Leandro Penna. Foto: All Over Press
DUMPET KJÆRESTEN: Mangelen på interesse for å bli med på henne til køys, skal ha fått Katie Price til å dumpe kjæresten Leandro Penna. Foto: All Over Press Vis mer

Dumpet kjæresten etter sex-nekt

- Hun skjønner ikke hvorfor han ikke ville tilbringe dagen i sengen med henne.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den britiske TV-stjernen og modellen Katie Price (33) - også kjent som Jordan - har ikke lagt skjul på at hun har vært lidenskapelig forelsket etter at hun møtte den argentinske modellen Leandro Penna (25) i februar.

Men nå skal forholdet være over fordi Leandro ikke er like interessert i å tilbringe tid sammen på soverommet.

- De har ikke hatt sex på lang tid. Det gjorde Katie gal. Hun har stor seksuell appetitt, mens Leo var ikke like interessert.

- Hun skjønner ikke hvorfor han ikke ville tilbringe dagen i sengen med henne, sier en kilde nær paret til avisen.

Fordi Leandro snakker dårlig engelsk skal Katie Price ha valgt å få en tolk til å fortelle ham at forholdet var over.

Både lørdag og søndag markererte hun sin nye sivilstatus ved å feste blant annet på nattklubben «Playboy Club» i London.

- Det at han snakket lite engelsk, var ikke noe problem så lenge de tilbragte mesteparten av tiden i sengen. Når sexlivet kjølnet, var det kun et spørsmål om tid før det ville ta slutt, sier kilden til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er et mirakel at vi overlevde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer